Alife Kengät Netistä

6 osumaa

Pue jalkaasi Alifen uniikit kengät

Alifen mallistosta löydät tennareiden tyyppisiä kenkiä. Alifen kengät herättävät huomiota ainutlaatuisella designillaan kerta toisensa jälkeen kaikkialla, missä ikinä kuljetkin. Näistä tennareista huokuu modernius, elämänilo sekä urbaanin elämän pilke. Mikäli siis haluat jalkaasi hieman erilaiset, uniikin omaleimaiset tennarit, kannattaa käydä tutustumassa Alifen mallistoon. Jos vielä pidät väreistä, Alife on jalkine juuri sinulle!

Alifen kengät, joissa kuultaa metropolin ilme

Alifen ovat perustaneet neljä kaverusta Tony, Amaud, Keefe ja Rob, joiden ajatus kenkien suunnittelusta nojautuu hyvin pitkälti New Yorkin metropoliin. Tämä nelikko haluaa luoda jotakin kerrassaan ainutlaatuista jalkaasi. Tästä syystä he ovat palkanneet joukon suunnitelijoita ja taiteilijoita luomaan mahtavia, uniikkeja kenkiä. Nämä kengät sopivat niin treeneihin kuin arkipäivän kaupunkikävelyyn.

Käännä katseet trendikkäillä Alifen kengillä

Alife kenkien upeaan mallistoon kuuluu niin erinomaisen tyylikkäitä kuin sporttisen coolejakin tennareita monin erilaisin mallein ja värein. Alifen kengille on tyypillistä selkeä muotoilu ilman turhan prameita yksityiskohtia. Yritys on tehnyt paljon yhteistyötä sporttisten kenkien uranuurtajien kuten Niken, Puman ja Adidaksen kanssa. Kengistä pyritään luomaan innovatiivisia, värikkäitä sekä ehdottoman mukavia pitää jalassa.

Footway – Alifen kengät netistä

Mikäli etsit rentoja, mukavia ja käytännöllisiä tennareita, ovat Alifen kengät oiva valinta. Kenkien materiaali on valittu huolella, joten saat jalkaasi huippulaatua. Kengät sopivat jokaiselle, joten käy etsimässä itsellesi sopiva malli ja ihastu. Tutustu Footwayn Alife kenkien valikoimaan ja tilaa kotiisi makeat tennarit. Footwaylta saat maksuttoman toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

Public Estate Mid
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Everybody Low
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Chuck Low
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Public Naval
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Chuck Low
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

6 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK