Alberville Kengät Netistä

30 osumaa

Alberville valmistaa sekä naistenettä miesten kenkiä ja tyyli on tiivistettynä “klassiset kengät twistillä”.Muotoilulle tunnusomaista on laatu ja yksityiskohdat. Albervillen tuotanto onpääasiassa Italiassa ja kengät valmistetaan korkealaatuisesta nahasta.

 

Ruotsi ja Italia

Merkkikuuluu A.J Shoes -yhtiöön, joka on ruotsalainen yritys, jonka perustaja AnnelieJacobsson on myös Albervillen takana. Annelie perusti A.J Shoes -yrityksenoltuaan aktiivinen sisäänostaja ja tuotekehittäjä Nilson Group AB:llä(silloinen Rolf Nilsson AB). Rakkaus italialaisiin kenkiin ja muotikenkiin onsyy siihen, että Annelie työskentelee ainoastaan italialaisten yritysten kanssaja Alberville-kengät valmistetaan Italiassa. Annelien matka alkoi, kun hänteini-ikäisenä aloitti uransa kenkäalalla. Muutaman vuoden kuluttua hän olihyvin perehtynyt kenkäteollisuuteen ja myös Italiaan: hän oli suutareittenopissa Toscanan, Marchen ja Veneton alueilla, missä hän oppi klassisten kenkienvalmistuksen salat. Hän nimesi merkin Albervilleksi poikiensa Albertin jaWilhelmin mukaan.

 

Alberville Footwaylla

Alueilla,joilla kenkiä valmistetaan nykyään, työ on hyvin tarkkaa ja korkealaatuista.Ensimmäisenä tapahtuu kenkien suunnittelu, sen jälkeen materiaalien työstö,pohjat, kokoaminen ja viimeisenä viimeistelytyö. Alberville-kengissä on nahka-tai kumipohjat ja Footwaylla on monia erilaisia malleja. Suosituimmat kengätovat sandaalit. Albervillen sandaalit huokuvat laatua ja niissä on pohjallisetja kauniit nahkasoljet. Sandaaleitten lisäksi voit katsella juhlakenkiä sekänaisille että miehille, joissa naisille on korkeakorkoisia malleja ja klassisetmatalat kengät ilman nauhoja sopivat miehille. Saatavana on myös kauniita japirteitä lenkkareita naisille ihanan pilkullisina tai yksivärisinä. Näidenmallien lisäksi Albervillellä on myös elegantit saappaat. Pojat, tai miehet,voivat myös löytää klassikoita, kuten brogue-kengät, loaferit jaChelsea-saappaat. Kaikissa on vaikuttava ripaus Albervilleä ja nahka onkorkealaatuista.

 

Ripaus vaikuttavuutta

Mitä tulee tunnuslauseeseen “klassiset kengättwistillä”, se on perusta sille, kuinka Albervillellä työskennellään kenkienkanssa: he pyrkivät lisäämään pienen ripauksen vaikuttavuutta muuten klassisiinkenkiin - usein liittyen ajankohtaiseen sesonkiin. Pohjolassa tapahtuujännittäviä asioita nykyään, kun taitavilla ja omapäisillä suunnittelijoilla onkaikilla oma muotoilutyyli. Alberville on lisäksi yksi esimerkki valmistajasta,jota kannattaa pitää silmällä, ei pelkästään heidän kauniiden kenkiensä vuoksi,vaan myös siksi, että he ovat ruotsalaisen, klassisen muotoilun eturintamassa.Yhdessä muiden taitavien suunnittelijoiden kanssa he auttavat nostamaan sekäRuotsin että pohjolan kartalle ja levittämään tehokkaasti herkullistaskandinaavista muotoilua maailmalle. Italian pienellä avustuksella tietenkin,tässä tapauksessa. Löydä Alberville-suosikkisi Footwayltä!
Sivu 1 / 1

30 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×