Aigle Kengät Netistä

0 osumaa

Kaikki, mitä ulkoiluun tarvitset – Aigle

Aigle on ranskalainen merkki, joka valmistaa kumisaappaita. Saappaat ovat erittäin korkealaatuisia ja ne valmistetaan käsityönä luonnonkumista. Lähditpä sitten metsäpolulle tai kaupungille, nämä saappaat sopivat molempiin olosuhteisiin. Aiglen saappaita valmistetaan miehille, naisille ja lapsille. Hyvännäköiset saappaat tuntuvat mukavilta jalassa. Merkki valmistaa myös muita ulkoiluun tarkoitettuja kenkiä sekä vaatteita koko perheelle.

Aiglen kengät – käsityötä vuodesta 1853 lähtien

Amerikkalainen Hiram Hutchinson perusti Aiglen vuonna 1853 Pariisissa. Hyvin nopeasti kumisaappaat saavuttivat valtavan suosion. Alusta alkaen Aigle on ollut kumista valmistettujen tuotteiden edelläkävijä, joka osaa valmistaa käyttämästään kumimateriaalista käyttöominaisuuksiltaan erittäin toimivia tuotteita. Saappaita valmistetaan käsin Châtelleraultin ateljeessa Ranskassa. Inspiraation lähteinä toimivat leikkikentät, meri, vuoret ja maaseutu. Yritys on äärimmäisen sitoutunut ympäristöarvoihin.

Aiglen kengät mukaan matkalle tai ratsastukseen

Olitpa sitten lähdössä rentouttavan viikonlopun viettoon mökille, lomamatkalle tai vaikkapa metsästämään tai ratsastamaan, ovat Aigle kengät hyvä valinta ottaa mukaan. Saappaat antavat hyvän suojan ja ennen kaikkea tuntuvat mukavilta jalassa. Löydät jokaiseen tilaisuuteen sopivat kengät ja ulkoiluvaatteet Aiglen mallistosta, joten voit ulkoilla säällä kuin säällä – aina, kun sinua huvittaa!

Footway – Aigle kengät netistä

Aigle tuotteet näyttävät hyvältä ja jokainenhan tietää sen, että liikkuminen on mukavampaa, jos vaate sekä näyttää hyvältä että tuntuu mukavalta päällä. Voit tehdä kaikessa rauhassa ostoksia kotonasi Footwayn sivuilla. Mikäli saappaan koko ei ollutkaan sopiva, sinulla on 180 päivää aikaa vaihtaa toiseen kokoon tai palauttaa saappaat. Muistathan maksuttoman toimituksemme ja palautuksemme.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK