Kengät Netistä

267 osumaa

Radii kengät cooliin, tyylikkääseen pukeutumiseen

Wau! Tämän coolimpia ja tyylikkäämpiä tennareita saa hakea! Haluatko sinäkin, että tennarisi huomataan? Oletko kyllästynyt tavanomaisiin tennareihin, joita kulkee vastaan pilvin pimein? Radii tennareissa et jää varjoon. Nämä amerikkalaissyntyiset jalkineet ovat laatukengät muodikkaalla muotoilulla. Radii-valikoimaan kuuluu upeita luomuksia, jotka saattavat aikaansaada valinnan vaikeuden. Voit aloittaa miettimällä, mikä malleista sopisi sinun tyyliisi osuvimmin?

Radii kengät saavat inspiraationsa värikkäästä Kaliforniasta

Kalifornialainen Radii on moderneja tarpeita vastaamaan syntynyt kenkämerkki, joka yhdistää luomuksissaan taiteen ja viimeisimmän huippumuodin. Tämä vuodesta 2008 toiminut amerikkalaisyritys tarjoaa kenkävalikoimassaan tyylikkäitä jalkineita todistaen samalla vahvasti, että muoti ei tunne rajoja. Radii, tai ray-dee-eye, kuten tuotemerkin nimi lausutaan, tarjoaa upeissa tennareissaan taatun huippulaadun, erinomaisen luovan tyylin sekä takuuvarman coolin trendikkyyden.

Arkista asua piristävät ja juhlavan asun rennoksi muuttavat Radii kengät

Radii sneakerit tekevät arkisesta asustasi huomattavasti jännittävämmän, eikä näissä kengissä yksikään päivä ole tylsä. Päinvastoin, pukiessasi jalkaasi Radii kengät päiväsi alkaa takuulla iloisesti. Matalat, pelkistetyt Radii tennarit sopivat yhtä hyvin myös tekemään juhlavammasta asusta rennomman – kalifornialaiseen tyyliin turhia mutristelematta! Valitsetko sinä matala- vai korkeavartisen mallin? Paljon yksityiskohtia vai pelkistetymmän tyylin? Valinta on sinun!

Radii kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa ehdottoman cool ja uniikki tennarivalinta, joka vie asusi kokonaan uudelle tasolle? Useat ovat löytäneet Radii tennarit ja pysyvät niille uskollisina. Liity chillaaviin tiennäyttäjiin ja hanki omat Radii tennarisi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Jost Brandy
NEWS
Lowell Kenia
FEW LEFT
Haily Tdm/ebony
FEW LEFT
Madoc Black
FEW LEFT
Goya Pepe
NEWS
Genf Cocos/blue
FEW LEFT
Jerry Cognac
FEW LEFT
Vento Black
FEW LEFT
Gama Cigar
FEW LEFT
25-634-20 Schwarz
FEW LEFT
Patron Black
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
Kassan Black/blue
FEW LEFT
25-851-04 Kenia
FEW LEFT
Sivu 1 / 5

267 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK