Kengät Netistä

23 osumaa

Adidas ZX 700 – retrotennarit

Muodin on yleensä sanottu kulkevan sykleissä – tietyt vaatteet tulevat ja menevät muodista – mutta viime vuosien ilmiö on ollut monien jo nähtyjen tyylien yhtäaikainen trendikkyys. Myös 80-luku on ollut nosteessa, ja juuri tältä vuosikymmeneltä myös adidas ZX 700 -tennarit ovat saaneet innoituksensa, tosin hieman päivitettynä versiona. Perinteiset adidaksen kolme raitaa, EVA-välipohjan tuoma kevyt pehmennys, klassinen ZX-kanta; erinomainen muotoilu yhdistää niin miesten, naisten kuin lastenkin ZX 700 -kenkiä. Todella katu-uskottavat tennarit, jotka sopivat jokaisen trenditietoisen tyyliin! Päivitä vaatekaappisi freesin retroilla kengillä, joista voi nopeasti tulla luottojalkineesi. Hillityn värimaailman ansiosta näistä kengistä voi todella tulla garderobisi kulmakivi.

Adidas ZX 700 -tennarit kenkämaailman jätiltä

Saksalaiset Dasslerin veljekset perustivat ensimmäisen yrityksensä, Gebrüder Dassler Schuhfabrik:in, vuonna 1924. Vuonna 1928 Lina Radke voitti Olympiakultaa jalassaan tämän yrityksen kengät, ja tuskin kukaan olisi uskonut millaisen menestystarinan alku se oli. Vuonna 1949 Adi Dassler perusti toisen yrityksen, jonka nimi on lyhentynyt muotoon adidas – arvaatko, mistä nimi tulee? Vuoden 1954 maailman cupin voitto jalkapallossa teki adidaksesta tunnetun nimen jokaisessa kodissa, ja tänä päivänä adidas on kiistatta yksi maailman pidetyimmistä urheilumerkeistä. Valikoimasta löytyy niin kenkiä, nappiksia, treeni- ja vapaa-ajanvaatteita kuin urheilutarvikkeitakin. ZX 700 -kengät ovat vain yksi uusi menestystarina adidaksen historiassa. Retrotennareiden muotoilu suuntaa ajatukset ihanalle 80-luvulle, mutta kengässä on käytetty uutta teknologiaa käyttömukavuuden takaamiseksi!

Hoito-ohjeet uusille adidas ZX 700 -kengillesi

Adidas ZX 700 -tennareiden päällinen on hengittävää mesh-kangasta ja mallista riippuen yksityiskohdat ovat esimerkiksi nupukkia tai mokkaa. Sisävuori on synteettistä kangasta. Kengät on hyvä kyllästää likaa ja kosteutta hylkivällä suoja-aineella ennen käyttöönottoa, sillä näin kengät pysyvät siistimpinä. Kengät voi putsata irtoliasta pehmeällä harjalla ja ei-nahkaiset osat voi tarvittaessa puhdistaa pinttyneemmästä liasta kostealla rätillä. Jos kengät kastuvat, muista antaa niiden kuivua rauhassa huoneenlämmössä – näin varmistat, ettei kenkien rakenne kärsi, ja niin ne palvelevat sinua pitkään! Nahkaisia osia voi hoitaa erityisillä nahanhoitoaineilla tai kenkälankilla. Myös kumiselle ulkopohjalle on omia puhdistusaineita, jos lika ei meinaa olla lähteäkseen miedolla saippualla.

Adidas ZX 700 – kengät koko päiväksi

Erinomaisen muotoilun ansiosta nämä kengät jalassa jaksat köpötellä koko päivän. EVA-välipohja on kestävä ja vaimentaa iskuja pehmeästi. Älä erehdy luulemaan ZX 700 -kenkiä miksi tahansa lenkkareiksi – näissä kengissä on tyyliä, jonka ansiosta ne kehtaa laittaa jalkaan vaikka työpaikalle! Tämän hetken kuumin trendi on yhdistellä urheilullisia vaatekappaleita rohkeasti arkityyliin, vaikkapa mekon ja neulepuseron pariksi, tai esimerkiksi farkkujen ja kauluspaidan kanssa. Tyylirajoja voi rikkoa ja sporttisten kenkien kaveriksi sopii loistavasti pitsi ja muut kevyet materiaalit. Kontrasti vaatekappaleiden välillä tekee tyylistä leikkisän ja erittäin trendikkään! Koska ZX 700 -jalkineita tehdään niin miehille, naisille kuin lapsille, voitte sovittaa yhteen koko perheen asut. Tutustu valikoimaamme ja tilaa uudet suosikkikenkäsi helposti suoraan kotiisi!

Liittyy hakusanaan "adidas zx 700"
Sivu 1 / 1

23 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK