Ajattoman tyylikäs adidas Stan Smith

Adidas Stan Smith on tennari, jota on saatavilla jokaiselle perheenjäsenelle. Stan Smith -sarjaan on nimittäin kehitetty tyylikkään houkuttelevia tennareita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Aikuisten mallien ajaton ja sporttisuutta huokuva tyylikkyys on siirretty myös lasten malleihin, joissa on lasten vauhdikkaaseen menoon sopiva, kätevä ja nopea tarrakiinnitys. Tämän tennarituoteperheen päävärinä toimii puhtaan valkoinen, joskin saatavilla on myös mustaa ja sinistä mallia. Ajattoman valkoinen Stan Smith on useimmiten saanut takaosaansa myös ripauksen kokonaisilmettä piristävää tehosteväriä, kuten sinistä, vihreää, pinkkiä tai punaista. Nämä käyttöominaisuuksiltaan mitä parhaimmat ja mukavimmat kengät ansaitsevat tulla nähdyiksi - niin uusien käyttäjien kuin myös jo viimeisten vuosikymmenten aikana vannoutuneiden fanienkin jaloissa!

adidas Stan Smith - suosikki jo vuosikymmenten ajan

Adidas kehitti tämän huippusuositun kenkämallinsa jo vuonna 1963. Aluksi tennari kulki Haillet-nimellä ranskalaisen tennisammattilaisen Robert Hailletin mukaan nimettynä. 70-luvulla tennarin suosio kasvoi entisestään ja lopulta sen nimi päätettiin muuttaa muotoon adidas Stan Smith, amerikkalaisen tennisammattilaisen Stan Smithin mukaan. Nimenvaihdoksen välillä Adidas ei kuitenkaan osannut päättää, kumman suositun tennistähden nimeä tennari kantaisi, joten viiden vuoden ajan kengän kieleen painettiin Stan Smithin muotokuva, yläpuolellaan Hailletin nimi. Vuonna 1967 adidas Stan Smith kehittyi mallina entisestään, kun sen takaosaan päätettiin lisätä vihreä vaahtopehmuste kenkien käyttäjien akillesjänteitä suojaamaan. Vuonna 2012 Complex Sneakers listasi adidas Stan Smith -tennarin neljännelle sijalle kaikkien aikojen 50 parhaimman tennarin joukossa.

Nahkainen adidas Stan Smith on oikein käsiteltynä pitkäikäinen kenkä

Adidas Stan Smithin päällinen valmistetaan pehmeästä, laadukkaasta nahasta ja tennarin sisäpuoli on puolestaan synteettistä nahkaa. Kengässä on kestävä kumipohja ja sen sivussa kulkee kolme rei´itettyä raitaa. Tennari on jalalle erittäin miellyttävä ja istuu erinomaisesti. Valkoisen Stan Smithin kantakappi on halutessa valkoisen sijaan värikäs ja pieni värilisäys tuokin kenkään ainutlaatuisen mausteen erottuen huomaamattomasti ja tyylikkäästi. Stan Smith -tennarit suositellaan käsiteltäviksi kenkienhoitoaineella ennen niiden käyttöönottoa. Hoitoaineella kyllästäminen hylkii likaa sekä jonkin verran myös kosteutta, joten oikein käsiteltyinä tennarit pysyvät puhtaampina ja kauniimpina. Käsittelyä kannattaa myös jatkaa käytön myötä, jotta kengät kestävät käytössä pitkään. Kastuneet Stan Smith -tennarit suositellaan kuivatettavan mieluiten huoneenlämmössä.

adidas Stan Smith sopii monenlaiseen käyttöön

Adidas Stan Smith kehitettiin aluksi tenniksen pelaajien tenniskengäksi, mutta tätä nykyä se on kaikkien suosima vapaa-ajankenkä, jota ei enää käytetä jalkineena tenniksen pelaamisessa. Valtaosa ihmisistä tunnistaa Stan Smith -nimen ennen kaikkea näistä tennareista, eivätkä tiedosta nimen kuuluvan kuululle menneiden aikojen tenniksenpelaajalle. Tästä maailmankuulusta adidas Stan Smith -tuoteperheestä löytyy tennarit jokaiselle perheenjäsenelle. Tennarit sopivat hyvin kaikenlaiseen vapaa-ajankäyttöön, niin sporttisen menevän asun, kuin muutenkin rennon asukokonaisuuden täydentäjiksi. Nykyisin tennarit ovat tulleet alkuperäiseltä käyttöalueeltaan niin laajan yleisön ja useiden käyttäjien suosioon, että kenkiä yhdistellään juhlavampaankin asuun, aina puvunkin kanssa käytettäviksi. Niiden laadukas nahkainen look sopiikin mainiosti tyylikkyytensä puolesta niin juhlaan kuin arkeen.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×