adidas Sport Performance Kengät Netistä

688 osumaa

Suorituskykyinen kenkä

adidas on yksi urheilumaailmankulmakivistä. Korkea laatu yhdistettynä hienosäädettyyn teknologiaan – adidasvie urheilusuorituksesi uudelle tasolle.

Urheilijathuomion keskipisteessä

Adi Dassler, adidaksen perustaja, rekisteröiyrityksensä Saksassa vuonna 1949. Kaikki alkoi jalkineista, ja Adin kustomoiduturheilukengät kasvattivat nopeasti suosiotaan. Stan Smith, Muhammad Ali, StefanieGraaf, Haile Gebrselassie ja Lionel Messi ovat muutamia esimerkkejä tämänhetken urheilutähdistä, jotka ovat saavuttaneet suuria voittoja adidaksensuunnittelemissa kengissä. Aitous näkyy kaikessa toiminnassa, ja tuotteet ovatmaailman huippuluokkaa. adidas Performance kehitettiin, kun adidas-merkkijakautui kolmeen eri osaan 1990-luvun alussa: Performance, Originals ja StyleEssentials. Performance oli, ja on edelleen, suunnattu kilpaurheiluun,aktiiviseen elämäntyyliin ja muuhun urheilemiseen. Toisin sanoen niihinosa-alueisiin, joihin adidas perustuu. Performance-mallistosta löydät kengät,jotka on suunniteltu liikkumiseen, treenaamiseen, erilaisiin aktiviteetteihinja tuloksien saavuttamiseen. Kengät, jotka on kehitetty erityisestiurheilijoille. Kengät, jotka ovat sinun lajillesi optimaaliset.

Juoksukengätovat tärkeimmät

Täältä löydät lukuisia erilaisia jalkineita,mutta suosituin on naisten Duramo-juoksukenkä, kirkkaan pinkkinä. Tytöillelöytyy myös Court-kenkä, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Tämä sisäkenkä sopiitäydellisesti kuntosalille tai eri urheilulajeihin, joita harrastetaan kumimatolla.Monien suosima Duramo Clog –tossu sopii kuin nakutettu lähes kaikkiin lajeihin,sekä tytöille että pojille. Yleisesti ottaen juoksukengät ovat hallitsevassaasemassa, eikä mikään ihme: juokseminen on kolmanneksi suosituin liikuntamuoto Ruotsissa(18 prosenttia ruotsalaisista harrastaa juoksemista), heti pyöräilyn ja kävelynjälkeen. Miesten keskuudessa tennarit hallitsevat: valikoiman suosituimpienmallien joukosta löytyvät muun muassa supertyylikkäät Adipure, Essential, DRose ja Kanadia. adidas Duramo, naisten lisäksi myös miesten suosimajuoksukenkä, ei ole kaukana kärkisijoilta. Vaikka adidas Sport Performanceonkin kehitetty pääasiassa treenaamiseen, mikään ei estä sinua käyttämästäuusia huipputyylikkäitä tennareita myös vapaa-ajalla.

Performancelapsille

adidas Performance –malli onsaatavana myös lapsille. Valikoiman ehdottomia suosikkeja ovat värikkäätmallit, kuten FB S-Flex ja Counterblast. Neonkeltaiset nauhat kääntävätkatseita ja herättävät ihastusta. Etsit sitten kenkiä juoksemiseen, koripalloontai sisäharjoitteluun, adidas Sport Performance –mallistosta löytyy kengätlähes kaikkiin eri lajeihin. Hanki uudet treeni- tai vapaa-ajankengät adidakseltaja kehity urheilulajissasi, tee uusi aikaennätys tai rutista vielä kovempaanostaessasi rautaa. Kaikki on sekä hauskempaa että helpompaa, kun jalassa onoikeat kengät!
Sivu 1 / 12

688 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×