adidas Spezial - Sisäpelien mokkanahkainen tyylitaituri

Adidas Spezial on kaikkien aikojen myydyin sisäpelikenkä, eikä suotta. Tultuaan markkinoille vuonna 1979 se on valloittanut maailman loistavalla käyttömukavuudellaan ja tarjoamallaan erinomaisella tuntumalla palloon. Tätä sisäpeleihin täydellisesti sopivaa kestosuosikkia valmistetaan tänä päivänä yhä edelleen ja lisäksi tuotesarjaan kuuluu myös Handball Spezial Shoes -malli, joka on suunniteltu erityisesti käsipallon pelaamiseen. Adidas Spezial on saanut pintaansa ajattoman tyylikkään ja hienostuneen mokkanahkaisen verhoilun, joka erottaa tämän tyylitaiturin upealla tavalla muista sisäpeleihin suunnitelluista kengistä. Lisäksi värivalikoimaan kuuluu useita herkullisia ja retrohenkisiä väriyhdistelmiä, kuten esimerkiksi kolme sinistä raitaa rohkean punaisella taustalla tai kolme valkoista raitaa hillityn taivaansinisellä taustalla.

adidas Spezial on sisäpelikenkien kuningas

Adidas Spezial kengät lanseerattiin vuonna 1979 sisäpelikengiksi, joista tuli myös hetimmiten lajissaan yhdet kaikkein suosituimmista. Tänä päivänä, lähestulkoon neljä vuosikymmentä myöhemmin, tämä pitkän matkan kulkenut kenkä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista sekä myydyimmistä adidaksen kengistä ja kaiken lisäksi maailmankuulu sille tunnusomaisine raitoineen ja muotoiluineen. Myös tasainen, matala kumipohja on pysynyt samannäköisenä vuosikymmenten ajan. Adidas Spezial on suunniteltu jo alun perinkin tuntumaan jalassa erityisen mukavalta ja hyvin istuvalta. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt istuvuus onkin tässä kengässä erityisen erinomainen - sisäpelikenkien ostamista harkitsevan on helppoa ja turvallista luottaa tähän pitkän tuotekehityksen tulokseen, jolla on jo valtava määrä uskollisia kannattajia ympäri maailman.

Oikein käsiteltynä pitkään kestävä sisäpelikenkä - adidas Spezial

Tänä päivänä tämä pitkän linjan kenkäklassikko on sisäpelikenkien suosikki aivan kaikkialla. Kolme erityisen klassista, ajan saatossa adidaksen ikiomaksi tavaramerkiksi muodostunutta raitaa eivät jää keneltäkään huomaamatta. Raidat ovatkin näiden kenkien paras markkinoija: ne näkyvät kauas. Näyttävät adidas Spezial sisäpelikengät ovat pintamateriaaliltaan mokkanahkaa, joka suositellaan käsiteltäväksi kenkienhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Hoitoaineella kyllästäminen hylkii likaa sekä jonkin verran myös kosteutta, joten oikein käsiteltyinä kengät pysyvät puhtaampina ja kauniimpina. Käsittelyä kannattaa myös jatkaa käytön lomassa, jotta kengät kestävät käytössä mahdollisimman pitkään. Mokka on siitä kiitollinen jalkinemateriaali, että se pysyy pitkään hyvännäköisenä, kunhan vain huolehdit säännöllisin väliajoin sen puhtaudesta ja suojaamisesta.

adidas Spezial on sisäpelikenkä, jossa on hyvä olla

Adidas Spezial tarjoaa vaativallekin aktiivikäyttäjälleen ennen kaikkea ehdottoman helppouden: nimittäin kestosuosikin valinnan helppouden. Tieto tämän kengän toimivuudesta ja laadusta ei taatusti ole uutta informaatiota sisäpelikengistä tietävälle. Spezial on ennen kaikkea varustettu erinomaisella istuvuudella, joka takaa kengälle ehdottoman käyttömukavuuden. Puhumattakaan useista herkullisista värivaihtoehdoista, jotka taas ovat omiaan aikaansaamaan aiemmin vältetyn valinnanvaikeuden. Tätä nykyä adidas Spezial -sisäpelikenkää on saatavilla esimerkiksi useassa eri sinisen sävyssä, räiskyvän punaisena sinisillä raidoilla tai adidaksen perinteisellä, hillityn tyylikkäällä kuosilla, eli mustalla taustalla ja valkoisilla raidoilla. Näissä kengissä on vaativankin sisäpelejä harrastavan kerta kaikkiaan hyvä olla, sillä pitkälle viety muotoilutyö takaa laadukkaan istuvuuden, hyvin toimivat peliominaisuudet ja vieläpä kaupan päälle ajattoman tyylikkyyden.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×