adidas Predator – pitkän tutkimus- ja kehittämistyön tulos

Adidas Predator on kaikkiin tilanteisiin luotu, viimeisimmällä tietotaidolla huippuunsa kehitetty jalkapallokenkä. Predator-jalkapallokenkää suunniteltaessa on otettu huomioon myös ohjauksen ja kiihtyvyyden maksimoiminen pelin aikana, kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kenkää kehitettäessä on myös 3D-tekniikkaa hyväksi käyttäen aikaansaatu se, että näissä kengissä pelaaja saa helposti hyvän tuntuman palloon sekä jämäkän pidon alustaan. Lisäksi geelityynyt vaikuttavat kengän toimivuuteen siten, että ne aikaansaavat tarkan ohjauksen. Huippupelaajat tarvitsevatkin tarkkuutta jokaisessa pelin tärkeässä vaiheessa, mistään tinkimättä. Adidas Predator on täydellinen valinta jalkapallokengäksi sinulle, joka haluat luottaa ja turvautua adidaksen pitkän tutkimus- ja kehittämistyön tulokseen ja sitä myötä nauttia tästä ammattitaitoisen kehittelyn kypsästä hedelmästä.

adidas Predator on ammattilaisten suosikki

Adidas on pitkän linjan uranuurtaja, mitä tulee ammattilaisten pelaamaan jalkapalloon ja lajissa käytettäviin jalkineisiin. Useat ammattilaiset vannovat adidaksen nimeen pelaten maailman suurimmilla kentillä voitokkaasti yhä uudelleen näissä menestyksekkäissä kengissä, joiden tunnuksenomaisina piirteinä ovat legendaariset kolme raitaa sekä virtaviivaisen sporttinen look, joka toimii mallista toiseen vankkumattomana katseenvangitsijana. Adidaksen jalkapallokengistä löytyy jokaiselle omansa: kaikki mallit on kehitetty vastaamaan niihin moninaisiin tarpeisiin, joita jalkapallokenttä vaatii. Viimeisimpiä kenkätulokkaita tällä saralla ovat adidas Predator -tuoteperheen kengät, joiden nimestäkin jo huokuu periksiantamaton voitontahto. Nämä kengät ovat valikoituneet usean ammattilaisen jalkoihin, heistä esimerkkeinä Juan Mata, Angel di Maria, Oscar sekä Mesut Özil.

adidas Predator on helposti puhdistettava jalkapallokenkä

Adidas Predator jalkapallokengät on valmistettu pitkälle kehitellystä synteettisestä HYBRIDTOUCH-keinonahasta. Keinokuitu on yleisnimitys keinotekoisille materiaaleille, joiden ainesosat eivät ole peräisin eläimistä eivätkä luonnosta. Sekä kengän päällinen että sen pohja ovat molemmat valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Lisäksi adidas Predatorin geelityynyt vaikuttavat kengän toimivuuteen siten, että ne aikaansaavat tarkan ohjauksen. Huippupelaajat tarvitsevatkin tarkkuutta jokaisessa pelin tärkeässä vaiheessa, mistään tinkimättä. Poista kengistä ja nappuloista ruoho, lika ja muut roskat aina jokaisen treenin jälkeen saadaksesi kengät pysymään hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

adidas Predator on kehitelty ammattimaiseen jalkapalloon

Ammattimaiseen jalkapalloon suunnitellun adidas Predatorin istuvuus on kehitetty huippuunsa ja tämä onkin tärkeä seikka halutessasi valita jalkaasi kengät, jotka helpottavat omalta osaltaan pelin kulkua, eivätkä tunnu epämukavilta missään pelivaiheessa. Kaikkiin pelitilanteisiin sopiva adidas Predator on kehitelty antamaan erinomaisen hyvän pidon 3D-kumipohjallaan sekä istumaan jalkaan miellyttävällä tavalla. Nämä ovatkin kaksi seikkaa, jotka ovat listalla ehdottomina ykkösinä, mitä tulee mieleen täydellisen jalkapallokengän hankinnan kriteereinä. Adidas Predator -jalkapallokenkää suunniteltaessa on otettu huomioon myös ohjauksen ja kiihtyvyyden maksimoiminen pelin aikana. Adidas Predator on täydellinen valinta jalkapallokengäksi sinulle, joka haluat nauttia adidaksen pitkän linjan tutkimus- ja kehittämistyön tuloksesta. Nautintoa ei vähennä myöskään Adidas Predator hinta: se ei nimittäin päätä huimaa näistä huippuluokan jalkapallokengistä.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×