adidas Originals Kengät Netistä

428 osumaa

adidas retrokuningas

Yhdeltämaailman suurimmalta kenkä- ja vaatemerkiltä, adidakselta, tulee myös yksitunnetuimmista malleista. adidas Originals on merkin retrokuningas, jossaklassinen lehtikuvio antaa nostalgisen tunteen.

Juuret urheilussa

Originalsienjuuret ovat 90-luvulla, kun adidas jakoi merkin kolmeen osaan: originals,performance ja style essentials. Originals kietoutuu retro-, urheilu- jakatukulttuurin ympärille ja tuo esille parhaat puolet kaikista kolmesta.Kokoelmasta löydät kenkiä, jotka ovat lähtöisin urheilulajeista kuten tennis:Stan Smith oli yksi maailman parhaista tenniksenpelaajista 1970-luvulla jaantoi myös nimensä tunnetulle kenkämallille. Footwaylla on saatavilla StanSmith -kengät herkullisen täplikkäinä. Kokoelmassa on myös koripallokenkiä -adidas sponsoroi muun muassa Kareem Abdul-Jabbaria, joka 218 cm pituudellaan japelottavalla skyhookillaan hallitsi NBA:ta 70- ja 80-luvuilla. Meiltä löydätuseita koripallokenkämalleja - miksi et laittaisi jalkoihisi klassisia OriginalsPro Play -kenkiä?

 

Kenkiä Pharrelille ja skeittiammattilaisille

Adidaksenkiistaton originals- ja lenkkarikuningas, adidas Superstar, on myös lähtöisinkoripallosta. Malli lanseerattiin jo vuonna 1969 ja siitä tuli välittömästisuosikki. Nykyisin sitä on useissa eri versioissa ja hiljattain lanseerattiinsuunnitteluyhteistyö muun muassa Pharrel Williamsin kanssa. Footwayllä on muunmuassa todella upeat harmaa-valkoiset, valkoiset, joissa on tilkka väriä jamustat Superstar-kengät sekä useita muita malleja. Minneppä muualle kengätkuuluisivat paremmin kuin laudalle? Näppärine jalkoineen ja henkeäsalpaavineretkineen jyrkille rinteille, Mark Gonzalez tuli skeitti-ikoniksi - ensinkotipaikassaan Kaliforniassa ja sitten koko maailmassa. Vuodesta 2013 “TheGonz” on ollut osa adidasta ja kuluttaa Originalsiensa pohjia asfaltilla.Kengät osuvat maahan yhä useammin juoksijoilla - ja tyylikäs lenkkari, joka ontehty juoksuun, voi yksinkertaisesti keventää lookiasi. Jos haluat kevyet jakauniit lenkkarit, tutustu Adistar Racer -kenkiin.

 

Jättänyt jälkensä pop-kulttuuriin

Vaikkaadidas johdatti tien urheiluun, on saksalainen merkki lujittanut asemansa myöspop- ja katukulttuureissa. Paras esimerkki? Polje tahtia RUN DMC:n “Myadidas”-kappaleen tahtiin, joka julkaistiin vuonna 1986 - kappale otti käyttöönkäsitteen “hiphop sneaker” ja sai musiikkimaailman ylistämäänadidas-urheilumerkkiä vuosia eteenpäin. Lyhyesti sanottuna: Originals ei olehakenut vaikutteita urheilu- ja katukulttuureista, vaan jättänyt jälkensä niihin.Käsite on muodin perusta ja kaikki Ben Stillerin punaisesta retropuvusta TheRoyal Tenenbaumsissa, “The Gonzin” syöksylaskuista alas Los Angelesin katuja,Kareemin skyhookeihin ja monet muut hetket ja tapahtumat kuuluvatOriginalseihin.

Suosittu adidas kengät

Sivu 1 / 8

428 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×