Kengät Netistä

41 osumaa

adidas La Trainer valloittaa tyylikkyydellään

Adidas La Trainer kehiteltiin alun perin 80-luvulla juoksukengäksi, joka on nyt tehnyt comebackin tennarina, jonka retro-look kiehtoo käyttäjiään suorasukaisella selkeydellään ja rajattomalla tyylikkyydellään. Kengän ulkonäkö on saanut vaikutteita perinteiseltä juoksukengältä ja tähän on liitetty mukaan tennarille ominaiset tunnusmerkit. Päällisen mokkanahkaiset vahvikkeet tuovat katu-uskottavan ulkonäön lisäksi myös muotonsa pitävän ominaisuuden, jonka ansiosta kenkä pysyy muodossaan paremmin ja pidempään. Päällisen verkkomateriaali puolestaan huolehtii kengän ilmanvaihdosta tuoden tämän historiallisen suosikin tähän päivään sopivaksi. Nahkaiset kolme raitaa viimeistelevät tyylin nostaen retrofiiliksen aivan uuteen huippuunsa. Upeat värivaihtoehdot tuovat viimeisen silauksen näihin erottuviin tennareihin – ainoaksi kysymyksesi jää, minkä näistä herkuista valitsisi.

adidas La Trainer on tehnyt comebackin katukuvaan!

Vuonna 1984 keksittiin juoksukenkien markkinat mullistanut kenkämalli, joka sai välittömästi taakseen lukuisia uskollisia seuraajia. Tämä kenkä oli nimeltään adidas La Trainer. Markkinoilla koettiin tuolloin tarve enemmän tennarin tyyppiselle, trendikkäälle kengälle, jossa olisi mahdollisimman paljon kevytmateriaalista valmistetun juoksukengän sporttisia ominaisuuksia yhdistettynä trendikkääseen tennarimalliin. Tähän tarpeeseen syntyikin nerokas tennari nimeltään adidas La Trainer, joka uuden sukupolven ainutlaatuisena keksintönä pystyi ja pystyy ehdottomasti osoittamaan, että myös tennari voi olla käytöltään ja ominaisuuksiltaan juoksukengän veroinen jalkine, joka säästää jalkaa liialta väsymiseltä ja vähentää kengästä usein saadun kuormituksen minimiin nerokkaiden ratkaisujen avulla. Kokeile sinäkin miten mahtavan mukavalta trendikäs kenkä voikaan parhaimmillaan jalassa tuntua!

adidas La Trainer tarjoaa huikean värivalikoiman

Adidas La Trainer -tennareiden värimaailmassa on mukavasti valikoimaa. Esimerkiksi musta La Trainer kolmella persikanvärisellä raidalla sekä pohjan harmaalla, persikalla ja mustalla koristenapilla on erityisen jännittävä, pirteä ja trendikäs malli. Adidas La Trainer -tennarit on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea tennariksi ilmiömäisen hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohjat ovat pitkän suunnittelutyön tulos ja tarjoavat vaimennetun askelluksen. Kaikki nämä esimerkilliset ominaisuudet tekevät yhteistyössä adidas La Trainerista erinomaisen suunnannäyttäjän tennareiden kirjavassa maailmassa. Pidät tämän pitkälle kehitellyn tennarin helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Järkevin valinta vapaa-aikaan - trendikäs adidas La Trainer

Adidas La Trainer on istuvuudeltaan rajattoman mukavuuden mukanaan tuova tennari, jota on kehitetty silmällä pitäen tyylikkään ulkonäön lisäksi mahdollisimman mukavaa käyttökokemusta. Huippuunsa kehitetty ilmanvaihto edistää jalkojen raikkaana pysymistä käyttökerrasta toiseen. Tässä asiassa adidas La Trainer on tennareiden edelläkävijä. Tämä suositulta juoksukengältä vaikutteita saanut tennari sopii erinomaisesti kaikkiin vapaa-ajanaktiviteetteihin ja on kaiken lisäksi silmiä hivelevän trendikäs huolellisen suunnittelunsa ja useiden mielenkiintoisten värivaihtoehtojensa ansiosta. Adidas La Trainer -tennaria on saatavilla useissa hyvin herkullisissa väreissä, jotka saavat mielesi kaipaamaan ulos ja asfaltille. Mikäli taas suosit hillitympiä sävyjä, on musta tai harmaa aina tyylikäs ja useaan asuun yhteensopiva värivalinta.

Liittyy hakusanaan "adidas la trainer"
Sivu 1 / 1

41 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK