Kengät Netistä

100 osumaa

adidas Gazelle pitää pintansa vuosikymmenestä toiseen

Adidas Gazelle on tennari, jonka suosio on pitänyt pintansa jo viiden vuosikymmenen ajan. Sen mokkanahkainen päällinen sekä synteettinen vuoraus tekevät tennarista todella laadukkaan ja myöskin ulkoasultaan tyylikkään. Malli on edelleen sama legendaarinen Gazelle, ainoastaan tennarin tekniset ominaisuudet ovat virittäytyneet tähän päivään sopiviksi. Gazellen ilmeelle tunnusomaista ovat adidaksen tutut kolme raitaa, tyylikäs mokkapäällinen sekä kengän sivuun painettu kullanvärinen "Gazelle"-teksti. Näistä kengistä välittyy välittömästi retro-tunne ja mieli palaa väkisinkin takaisin menneiden vuosikymmenten fiilistelyyn. Adidas Gazelle on tennari, jolla on laaja ja uskollinen ihailijakuntansa ja joka pitää takuulla jatkossakin pintansa vuodesta toiseen keräten uusia kannattajia seuraavien ja taas seuraavien sukupolvien edustajista.

adidas Gazelle on kulkenut pitkän matkan tähän päivään

Adidas Gazelle lanseerattiin vuonna 1966 jokapaikan vapaa-ajan kengäksi, josta tuli myös hetimmiten suosittu jalkapallokenkä. Tänä päivänä, kokonaiset viisi vuosikymmentä myöhemmin, tämä pitkän matkan kulkenut kenkä on yksi suosituimmista sekä yksi myydyimmistä adidaksen kengistä ja kaiken lisäksi maailmankuulu sille tunnusomaisine raitoineen ja muotoiluineen. Myös tasainen, matala kumipohja on pysynyt samannäköisenä vuosikymmenten ajan. Adidas Gazelle kengät on suunniteltu alusta asti tuntumaan jalassa erityisen mukavilta ja hyvin istuvilta. Istuvuus onkin tässä kengässä erityisen erinomainen - tennareiden ostamista harkitsevan on helppoa ja turvallista luottaa pitkän tuotekehityksen tulokseen, jolla on jo miljoonia uskollisia kannattajia ympäri maailman.

adidas Gazelle kestää oikein käsiteltynä pitkään

Tänä päivänä tämä pitkänlinjan kenkäklassikko on kaiken kansan suosikki ympäri maailman. Kolme erityisen klassista, ajan saatossa adidaksen ikiomaksi tavaramerkiksi muodostunutta raitaa eivät jää keneltäkään huomaamatta. Raidat ovatkin näiden kenkien paras markkinoija: ne näkyvät kauas. Näyttävä adidas Gazelle on pintamateriaaliltaan mokkanahkaa, joka suositellaan käsiteltäväksi kenkienhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Hoitoaineella kyllästäminen hylkii likaa sekä jonkin verran kosteutta, joten oikein käsiteltyinä tennarit pysyvät puhtaampina ja kauniimpina ahkerassakin käytössä. Käsittelyä kannattaa myös jatkaa käytön myötä, jotta kengät säilyvät raikkaina pitkään. Mokka on kiitollinen jalkinemateriaali, joka pysyy pitkään hyvännäköisenä, kunhan huolehdit säännöllisin väliajoin sen puhtaudesta ja suojaamisesta.

Uniikki ja herkullinen adidas Gazelle

Adidas Gazelle sopii kaikenlaiseen vapaa-ajankäyttöön ja on suunnattoman trendikkäästi yhdistettävissä erilaisten asujen kanssa. Nykyisin variaatioita löytyy runsaasti ja valikoimasta voi valita omantyyliset ja uniikit Gazellet vaikka jokaiselle perheenjäsenelle. Lasten tennareiden superkätevä tarrakiinnitys takaa kengän nopean pukemisen ja riisumisen sekä ennen kaikkea ehdottoman helppouden. Puhumattakaan herkullisista värivaihtoehdoista, jotka ovat omiaan aikaansaamaan todellisen valinnan vaikeuden. Tätä nykyä Gazellea saa esimerkiksi pinkin, violetin sekä sinisen eri sävyissä ja usein Gazellen kylkiä piristävät valkoisen tai mustan sijaan värikkään pirteät raidat. Näissä kengissä on niin ison kuin pienenkin jalan hyvä olla, sillä pitkälle viety muotoilutyö takaa laadukkaan istuvuuden ja kaupan päälle ajattoman tyylikkyyden.

Liittyy hakusanaan "adidas gazelle"
Sivu 1 / 2

100 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK