Kengät Netistä

112 osumaa

adidas Flux on sporttisten tennareiden johtotähti

Adidas Flux on uuden sukupolven kevytmateriaalista valmistettu tennari, johon on helppo ihastua. Tyylikäs, pelkistetty muotoilu kohtaa tässä kengässä mukavuuden saumattomalla yhteistyöllä. Kengän ulkonäkö on saanut vaikutteita perinteiseltä juoksukengältä ja tähän on liitetty mukaan tennarille ominaiset tunnusmerkit. Päällisen verkkokangas tuo kenkään täydellisen hengittävyyden. Adidas Flux on toiminnoiltaan moninainen ja sopii erityisen hyvin myös lapsen jalalle, antaen leikkien jatkua koko päivän ilman jalkojen väsymistä. Tämä on tennari, joka tarjoaa todellista mukavuutta jokaiseen päivään, missä ikinä liikutkin. EVA-välipohja sekä kuminen ulkopohja vaimentavat yhdessä iskuja ja ulkopohja tarjoaa samalla hyvän pidon, millä tahansa alustalla sitä käytätkin. Pehmustettu pohjallinen lisää kengän tarjoamaa käyttömukavuutta.

Nykypäivän tennari adidas Flux tarjoaa jaloille kaikkein parasta

Adidas Flux on kenkä, jonka kehityksen juuret ovat vuosikymmenten aikana kehitetyissä, huippusuosituissa juoksukengissä. Tämä uuden ajan ehdoton suosikki on saanut reilusti mainioita vaikutteita osakseen juuri juoksukengistä. Markkinoilla koettiin taannoin tarve enemmän tennarin tyyppiselle, trendikkäälle kengälle, jossa olisi mahdollisimman paljon kevytmateriaalista valmistetun juoksukengän sporttisia ominaisuuksia, yhdistettynä trendikkääseen tennarimalliin. Tähän tarpeeseen syntyikin nerokas adidas Flux, joka uuden sukupolven ainutlaatuisena keksintönä osoittaa, että myös tennari voi olla käytöltään ja ominaisuuksiltaan juoksukengän veroinen jalkine, joka säästää jalkaa liialta väsymiseltä ja vähentää kengästä usein saadun kuormituksen minimiin nerokkaiden ratkaisujen avulla. Kokeile sinäkin miten mahtavan mukavalta trendikäs kenkä voikaan parhaimmillaan jalassa tuntua!

adidas Flux - Värikästä leikkisyyttä ja hillittyjä sävyjä

Adidas Flux -tennareiden värimaailmassa on mukavasti valikoimaa, jotta jokainen varmasti löytää tuoteperheestä itselleen sopivat kengät. Esimerkiksi kullanvärinen, mustalla ja syaaninsinisellä maustettu Zx Flux on ainutlaatuisen huomiota herättävä ja ennennäkemättömän pirteä malli. Adidas Flux -tennarit on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Jokaisen tämän tuoteperheen kenkämallin kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos ja tarjoaa vaimennetun askelluksen. Kaikki nämä esimerkilliset ominaisuudet tekevät yhdessä adidas Fluxista erinomaisen suunnannäyttäjän tennareiden kirjavassa maailmassa. Pidät tämän pitkälle kehitellyn tennarin helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Koko perheen trendikäs adidas Flux

Adidas Flux kengät ovat koko perheen tennarit, joita valmistetaan niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Myös lapsen jalan on tärkeä saada kasvussa tarvitsemaansa tukea sekä jalkaan kohdistuvien iskujen tulla vaimennetuiksi. Niin ikään hengittävyydestä on iloa niin pienille kuin isoillekin jaloille, sillä hyvä ilmanvaihto auttaa jalkoja pysymään raikkaina. Tämä suositulta juoksukengältä vaikutteita saanut tennari sopii erinomaisesti vapaa-ajanaktiviteetteihin ja on silmiä hivelevän trendikäs huolellisen suunnittelunsa ja useiden mielenkiintoisten värivaihtoehtojensa ansiosta. Adidas Flux -tennaria on saatavilla useissa hyvin herkullisissa väreissä, jotka saavat mielesi kaipaamaan ulos ja asfaltille. Mikäli taas suosit hillitympiä sävyjä, on valkoinen tai musta aina tyylikkäs ja useaan asuun yhteensopiva värivalinta.

Liittyy hakusanaan "adidas flux"
Sivu 1 / 2

112 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK