Kengät netistä

|

Sivu 1 / 2

adidas Superstar - katukuvan tunnistettavin kestosuosikki

Adidas Superstar on tennari, jonka tunnistaa jokainen. Sivujen tyylikkäiden, adidakselle tunnusomaisten kolmen raidan ansiosta näiden kenkien merkki erotetaan ja tunnistetaan jo kaukaa. Arvokas nahkapinta tai muodikas tekstiilipinta upean muotoilun kanssa tekevät kengistä ainutlaatuiset. Superstarin ilmeistä yleisin on valkoinen tennari mustilla raidoilla tai musta tennari valkoisilla raidoilla. Nykyisin variaatioita löytyy runsaasti ja valikoimasta voi valita omantyyliset ja uniikit Superstarit vaikka jokaiselle perheenjäsenelle. Lasten tennareiden superkätevä tarrakiinnitys takaa kengän nopean pukemisen ja riisumisen sekä ennen kaikkea pukeutumisen ehdottoman helppouden. Näissä kengissä on niin ison kuin pienenkin jalan hyvä olla, sillä pitkälle viety muotoilutyö takaa laadukkaan istuvuuden ja kaupan päälle ajattoman tyylikkyyden.

Koripallokentiltä kaiken kansan suosioon - adidas Superstar

Adidas Superstar suunniteltiin alun perin koripallokengäksi jo vuonna 1969, eikä voitu aavistaakaan, minkälainen kestosuosikki tästä kengästä vielä tulisikaan. Nyt, lähes viisi vuosikymmentä myöhemmin, tämä pitkän matkan kulkenut kenkä on maailmankuulu sille tunnusomaisine raitoineen ja muotoiluineen. Tämä kaikkien aikojen ensimmäinen nahkainen koripallokenkä tuli aikanaan nopeasti tunnetuksi kumisesta varvaspuskuristaan, jollaista ei oltu nähty yhdessäkään koripallokengässä tätä aikaisemmin. Myös jälkiä jättämätön pohja nousi vauhdikkaasti suosioon niin NBA:n kuin NCAA:nkin pelaajien keskuudessa. Jo muutaman vuoden kuluttua lanseerauksestaan Superstar-kenkiä käytti yli 75% NBA-pelaajista. Tunnetuin kenkien keulahahmo oli amerikkalainen koripalloilija Kareem Abdul-Jabbar, jonka ansiosta kenkien tunnettuus levisi kulovalkean lailla ympäri maailman.

adidas Superstar - hellivää luonnonnahkaa tai mukavaa tekstiiliä

Kestävä ja jalkaan mukautuva luonnonnahka hellii jalkaa oikeaoppisesti - juuri, kuten ammattimaisesti suunnitellun kengän kuuluukin! Myös tekstiilipintainen Superstar on suunniteltu tuntumaan jalassa erityisen mukavalta ja hyvin istuvalta. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt istuvuus on tässä kengässä erityisen mukava - tennareiden ostamista harkitsevan on helppoa ja turvallista luottaa pitkän tuotekehityksen tulokseen, jolla on jo miljoonia uskollisia kannattajia ympäri maailman. Kumipohja sekä kuminen varvaspuskuri ovat kestävät, vuosikymmenten saatossa ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitetyt. Superstar-tennarit suositellaan käsiteltäviksi kenkienhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Hoitoaineella kyllästäminen hylkii likaa sekä jonkin verran kosteutta, joten oikein käsiteltyinä tennarit pysyvät puhtaampina ja kauniimpina. Käsittelyä kannattaa myös jatkaa käytön myötä, jotta kengät kestävät käytössä pitkään.

adidas Superstar tarjoaa vaihtoehtoja useaan tyyliin

Tänä päivänä tämä kautta aikojen tunnetuimpien pelaajien jaloissa koripallokentillä viihtynyt kenkäklassikko on kaiken kansan suosikki ympäri maailman. Kolme erityisen klassista, ajan saatossa adidaksen ikiomaksi tavaramerkiksi muodostunutta raitaa eivät jää keneltäkään huomaamatta. Raidat ovatkin näiden kenkien paras markkinoija: ne näkyvät kauas tuoden esille sen, miten äärettömän hyvältä kengät näyttävät kantajansa jalassa. Senkin voi aistia jo kaukaa, miten mukavalta askellus mahtaakaan tuntua niissä. Adidas Superstar sopii aivan jokaiselle, vauvasta vaariin. Tyyliltään Superstarit sopivat niin renton lookiin kuin hieman juhlavampaankin kokonaisuuteen. Valikoimasta voi poimia omaan tyyliinsä sopivan ratkaisun, olipa se sitten alkuperäinen, pelkistetympi malli tai muodikkaan tuunauksen läpikäynyt uusi versio suositusta adidas Superstarista.
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

101 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×