Kengät Netistä

78 osumaa

adidas Boost juoksukenkävalikoimasta löytyy jokaiselle sopivat kengät

Adidas Boost -tuoteperheen juoksukenkiin kuuluu monta eri mallia, kuten esimerkiksi Ultra Boost, Energy Boost, Response Boost sekä Supernova Boost. Jokaisessa mallissa on omat tärkeät, tehokeinoja säästämättä kehitellyt ominaisuutensa ja koko Boost-tuoteperhettä voi kuvailla lyhyesti kahdella sanalla: juoksukenkien aateliset. Valikoimasta löydät takuulla omiin tarpeisiisi sopivimmat Boostit. Esimerkiksi adidas Ultra Boost on kehitetty suoriutumaan erinomaisesti vaikkapa maratonista. Ultra Boostin kuminen Stretchweb-ulkopohja on kevyt ja joustava, paras mahdollinen optimoimaan juuri oikeanlaisen askelluksen haastavallekin juoksumatkalle. Adidas Energy Boost sisältää puolestaan energiaa palauttavat boost™-ominaisuudet, jotka tuovat jokaiseen askeleeseen loputtoman määrän kevyttä ja nopeaa energiaa. Valitse itsellesi sopivimmat Boostit ja lähtölaskenta voi alkaa!

Viimeisimpien innovaatioiden inspiroima adidas Boost

Vuonna 1949 perustettu adidas on maailman johtavia urheilujalkineiden valmistajia. Tänä päivänä adidaksen valikoimiin kuuluvat jalkineet sekä useisiin eri urheilulajeihin että rentoon arkeen ja vapaa-aikaan. Adidaksen tuotteissa sekä logossa on tyypillisesti kolme rinnakkaista raitaa. Yrityksen perusti innokkaana urheilumiehenä tunnettu saksalainen suutari Adolf ""Adi"" Dassler, joka suutarina toimiessaan aloitti urheilukenkien valmistuksen jo 1920-luvulla. Tänä päivänä adidas tunnetaan ympäri maailman huippusuosituista ja -laadukkaista tuotteistaan, mukaan lukien huippuunsa kehitetyt kengät. Viimeisimpien innovaatioidensa avulla adidas on kehittänyt kattavan Boost-tuoteperheensä, joka pitää sisällään juoksukenkien lisäksi myös koripallokenkiä, vapaa-ajankenkiä sekä golfkenkiä. Kaikille näille kengille yhteistä on viimeisimmän tietotaidon hyödyntäminen ja ammattimaisen jalkineen luominen sille suunnattuun käyttötarkoitukseen.

adidas Boost -tuoteperhe ihastuttaa pirteällä värimaailmalla

Adidas Boost juoksukengät on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Jokaisen mallin kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos ja tarjoaa vaimennetun askelluksen. Kaikki nämä esimerkilliset ominaisuudet yhdessä tekevät adidas Boostista erinomaisen suunnannäyttäjän juoksukenkien kirjavassa maailmassa. Adidas Boost -juoksukengistä puhuttaessa ei voi mitenkään jättää värejä mainitsematta: tuoteperheestä löytyy muun muassa pirteän pinkin sävyiset kengät persikanvärisillä nauhoilla sekä hillityn mustaharmaat kengät villillä limen ja pinkin värisellä pohjalla. Pidät tämän pitkälle kehitellyn juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Moneen eri käyttötarkoitukseen sopiva adidas Boost

Adidas Boost -tuoteperheen moninaisilla eri malleilla sekä eri käyttötarkoituksiin sopivilla kengillä on niiden sisältävän korkean teknologian lisäksi toinenkin yhteinen ominaisuus, nimittäin istuvuus. Malliston jokainen kenkä on tarkkaan harkiten suunniteltu istumaan käyttäjänsä jalkaan niin, että kenkä tuntuu jalassasi mukavammalta kuin mikään tähän asti kokeilemasi jalkine. Kengän istuvuutta suunniteltaessa adidas panostaa kaikkensa tarkkaan, perusteelliseen tutkimustyöhön sekä luonnollisesti pitkään kokemukseen, tarjoten lopputuloksena kenkiä, jotka saavat käyttäjänsä valitsemaan ne käyttöönsä kerta toisensa jälkeen. Tämän tasoinen kenkä suorastaan houkuttelee käyttäjäänsä astumaan niihin. Olitpa sitten hankkimassa adidas Boost kengät juoksemiseen tai mihin tahansa muuhun urheiluharrastukseen, tai vaikkapa vapaa-ajan kengiksi, jalkasi tulevat takuulla ylistämään erinomaista valintaasi.

Liittyy hakusanaan "adidas boost"
Sivu 1 / 2

78 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK