Abbey Dawn Kengät Netistä

8 osumaa

AvrilLavignen kengät

Abbey Dawn on kanadalaisen artistin Avril Lavignen perustamatuotemerkki. Kengät ovat suunnittelijansa tavoin nuorekkaat, räväkät, sekätäynnä asennetta ja päättäväisyyttä. Vuonna 2008 perustettu merkki on saanutnimensä laulajan vanhasta lempinimestä. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia jalkineita,vaatteita ja koruja. Vaikka Kohl’s on merkin tuottaja, sinun ei tarvitsepelätä, että kyseessä olisi vain Avril Lavignen kanssa tehty sopimus kenkienmyymisestä. Artistin mukaan hän osallistuu itse Abbey Dawn -tuotteidensuunnitteluun ja toteutukseen. Hän varmistaa, että voi todella seistätuotteidensa takana testaamalla kaikkia ensin itse. Avril on myös nähtyesiintyvän Abbey Dawn -vaatteissa useita kertoja – Abbey Dawn näyttää juurisiltä, miltä hänen musiikkinsa kuulostaa, eikö?

Punkprinsessa, jokavalloitti maailman

Avril Lavigne syntyi vuonna 1984 ja ottimusiikkimaailman kertaheitolla haltuunsa melodisella ja tunteellisella poprockillaan.Vuonna 2002 julkaistu Complicated-single myi tuplaplatinaa. Avril puhuttelilukemattomia punkpop-faneja Converse-kengillään, skeittivaatteillaan ja punkininspiroimalla tyylillään. Nykyään hän on tunnettu artisti, jonka konsertitsuurilla kansainvälisillä areenoilla ovat loppuunmyytyjä. Myös vaatemerkki AbbeyDawn on suosittu – se oli mukana New Yorkin muotiviikoilla vuosina 2009 ja2011. Vuonna 2010 merkin tuotteita oli saatavilla 50:ssä eri maassa. Abbey Dawnon ollut jopa mukana Star Doll -Internet-pelissä

Kengät, jotkaerottuvat massasta

Avril Lavigne kuvailee merkkiään seuraavasti: ”Onhauskaa olla tyttö, ja suunnitella vaatteita ja muita juttuja itselleni.Suunnittelen sellaista, mitä en löydä mistään muualta.” Sinä sen sijaan löydät Footwayltalukuisia kenkämalleja tältä merkiltä. Suurin osa on rokkaavia ja sähäköitäkorkokenkiä, mutta valikoimassa on myös matalia vapaa-ajan kenkiä jaballerinoja. Aivan kuin Avril, myös kengät erottuvat joukosta. Ne eivät mukailemuotivirtauksia, eivät ole tylsää massatuotantoa, eivätkä myöskään ole kaikkienmakuun. Upea, huomiota herättävä rock-tyyli näkyy selkeästi kaikissa jalkineissa.Merkki ei tee kompromisseja: jos et pidä ulkonäöstä, näitä kenkiä eivät oletarkoitettu sinulle. Ehkä löydät etsimäsi jostain muualta (takuuvarmasti meidänsivustoltamme!). Merkin viehättävyys piilee juuri tässä – että uskaltaa erottuamassasta ja vähät välittää muiden mielipiteistä ja ajatuksista. Tutustu erimalleihin, kuten mustilla karvayksityiskohdilla ja piikikkäillä koroillaviimeisteltyihin AD-Split -kenkiin. Seeprakuvioiset Zip It –korkokengät sopivattäydellisesti minihameen kanssa – pinkit kengänpohjat tuovat asennettaasukokonaisuuteen. Tai ehkä matalat Tough Crowd -kengät, tuunatutOxford-tyyliset kengät, ovat enemmän makuusi? Mikäli etsit uskaliasta,yksilöllistä, rock & roll -henkistä merkkiä, joka huokuu kurinalattomuuttaja vahvaa tahtoa, löydät varmasti etsimäsi Avril Lavignen kehittämästä AbbeyDawn –mallistosta.

Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×