Kengät Netistä

139 osumaa

Jalkapallohenkeen valmistetut Umbro kengät

Mikäli olet joskus harrastanut jalkapallon pelaamista tai fanitat suuresti jalkapalloa, olet varmasti ollut joskus myös tekemississä Umbro-kenkämerkin kanssa. Tämä tuotemerkki on valmistanut jo pitkään muun muassa laadukkaita jalkapallokenkiä, treenivaatteita, varusteita ja palloja. Tänä päivänä Umbro tunnetaan myös upeista tennareistaan ja kengistään, jotka ihastuttavat sporttisella street-tyylillään sekä laadukkaan tinkimättömällä mukavuudellaan.

Englantilaisen jalkapallon inspiroimat Umbro kengät

Umbro kengät ovat seurausta yrityksen pitkästä historiasta. Umbro perustettiin vuonna 1924, vuosi sen jälkeen kun Harold Humphrey oli nähnyt yhdessä 200 000 muun katsojan kanssa Boltonin ja West Hamin välisen finaalin vasta valmistuneella Wembley Stadiumilla. Kyseinen ottelu innosti Harold Humphreyta siinä määrin, että se sai hänet kehittämään ainutlaatuisen upean, jalkapallon inspiroiman Umbro-tuotemerkin.

Umbro kengät kaikkeen mukavaan vapaa-aikaan

Umbro kengät sopivat mainiosti yhteen erilaisten arkisten asujen kanssa. Umbro kengät yhdistyvät mainiosti niin sporttiseen asuun kuin jokaiseen farkkutyyliin ja muuhunkin rennon arkiseen pukeutumiseen. Tuotemerkin valikoima pitää sisällään useita toinen toistaan mahtavampia malleja matala- ja korkeavartisina, useissa upeissa sävyissä. Onko sinun suosikkisi ruskean ja turkoosin tyylikäs liitto vai kenties sähäkän punamusta yhdistelmä?

Umbro kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, sporttinen trendikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Umbro kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta rennot Umbro kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

8625B 6752 Beige
FEW LEFT
Camoscio Cognac
FEW LEFT
AP207
FEW LEFT
FEW LEFT
Milton
FEW LEFT
FEW LEFT
SC051 Rosso
FEW LEFT
Amalfi Sella
FEW LEFT
Parma Platino
FEW LEFT
Sc647 Black Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-18996 Red Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-23418M Nero
FEW LEFT
FEW LEFT
SC054 Legno
FEW LEFT
Bari Velour Navy
FEW LEFT
Elwood Tan
FEW LEFT
Elwood Black
FEW LEFT
Cypress Tan
FEW LEFT
Acton Brown
FEW LEFT
Acton Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

139 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK