Kengät Netistä

144 osumaa

Miss Sixty kengät – Nuorekasta ja trendikästä kenkämuotia

Haluaisitko hankkia jalkaasi ainutlaatuisen tyylikkäät, nuorekkaat kengät, joissa kehtaa näyttäytyä? Tähän tarpeeseen on luotu Miss Sixty kengät, jotka tunnetaan trendikkäästä, omaleimaisesta tyylistään. Miss Sixty on suuryritys, joka myy muodikkaita vaatteita ja kenkiä ympäri maailman, laadusta tinkimättä. Valikoimaan kuuluu useita, toinen toistaan kiehtovampia kenkämalleja, niin upeat Miss Sixty bootsit, korkokengät, ballerinat että kaikkea siltä väliltä.

Italialaiset, ainutlaatuisen omaleimaiset Miss Sixty kengät

Miss Sixty perustettiin vuonna 1991 Italiassa. Yritys nimeltään Sixty Group on tämän kenkämerkin takana. Miss Sixty –tuotemerkin kengät ja vaatteet ovat ainutlaatuisen omaleimaisia ja tuotemerkki on myös tunnettu luomistaan uusista, ennennäkemättömistä trendeistä. Miss Sixty on kasvanut alkutaipaleestaan lähtien nopeasti suureksi tuotemerkiksi, minkä seurauksena yritys on laajentanut kenkävalikoimaansa entisestään.

Miss Sixty kengät sopivat useisiin eri asuihin

Miss Sixty kengät sopivat sulostuttamaan nuorekkaan trendikästä, modernia tyyliä istuen useisiin eri asuvalintoihin. Nämä ovat jalkineet, jotka sopivat yhtä hyvin niin jokapäiväiseen arkeen kuin myös lähtiessäsi ulos illanviettoon ystäviesi kanssa. Useat rohkeat kuvioinnit, herkulliset värit, yksityiskohdat ja muodot antavat sinulle lukuisia vaihtoehtoja. Mikä Miss Sixty kenkä sopisi parhaiten juuri sinulle?

Miss Sixty kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa trendikkään nuorekas kenkävalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi? Useat ovat löytäneet Miss Sixty kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki omat Miss Sixty kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

8625B 6752 Beige
FEW LEFT
Camoscio Cognac
FEW LEFT
AP207
FEW LEFT
FEW LEFT
SC051 Rosso
FEW LEFT
Amalfi Sella
FEW LEFT
Parma Platino
FEW LEFT
Sc647 Black Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-18996 Red Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-23418M Nero
FEW LEFT
FEW LEFT
SC054 Legno
FEW LEFT
Bari Velour Navy
FEW LEFT
Elwood Tan
FEW LEFT
Elwood Black
FEW LEFT
Cypress Tan
FEW LEFT
Acton Brown
FEW LEFT
Acton Black
FEW LEFT
Marris Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

144 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK