Kengät Netistä

138 osumaa

Luxury Rebel kengät rokkaavat suoraan sydämeesi

Luxury Rebel kengät ovat kuin tehty sinulle, joka rakastat sekä eleganssia että rokkaavuutta, etkä osaa päättää niiden väliltä. Nämä ominaisuudet yhdistävään kenkävalikoimaan kuuluu niin näyttäviä korkokenkiä, käytännöllisiä tennareita, naisellisia nilkkureita kuin pitkiä saappaitakin, joiden joukosta voit poimia omat rokkaavat kumppanisi! Luxury Rebel kengissä näytät tyylikkäältä ja elegantilta, upeista yksityiskohdista tinkimättä!

Luxury Rebel kengät täynnä boheemia tuntemusta sekä rokkaavaa eleganssia

Vuonna 1999 Jean-Michael Cazabat aloitti yhteistyön Highline United –yrityksen kanssa kehittäen ensimmäiset Luxury Rebel kengät, joista tulikin välittömästi kestohitti. Jean-Michael halusi nimittäin luoda naisille ennennäkemättömän kenkävalikoiman, jossa yhdistyvät boheemi tuntemus sekä 70-luvun rokkaava tyylikkyys. Tänä päivänä Luxury Rebel luo ihastuttavan uniikkeja ja ainutlaatuisia kenkämalleja rohkeille ja eleganteille naisille.

Luxury Rebel kengät rokkaavaan tai puetumpaan tyyliin

Luxury Rebel kengät ovat mukavat jalassa riippumatta siitä, minkä mallin valitset näistä kenkien ehdottomista edelläkävijöistä. Useimmat Luxury Rebel –mallit on valmistettu nahasta tai mokkanahasta, loistavasti useisiin tyyleihin sopien. Useimmat Luxury Rebel –mallit sopivat erinomaisesti rokkaavaan tyyliin, kun taas puetumpaan tyyliin ne tuovat tullessaan huomattavan rohkean lisän, joka vie juhlavan asun uudelle, modernille tasolle.

Luxury Rebel kengät verkossa Footwayllä

Kompromisseja ei tarvita! Luxury Rebel kengät ovat tehty sinulle, joka rakastat sekä eleganssia että rokkaavuutta, etkä osaa päättää niiden väliltä. Valitse Footwayn valikoimasta Luxury Rebel kengät ja tilaa jo tänään. Mikä parasta, vältyt ostosruuhkilta! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

8625B 6752 Beige
FEW LEFT
Camoscio Cognac
FEW LEFT
AP207
FEW LEFT
FEW LEFT
SC051 Rosso
FEW LEFT
Amalfi Sella
FEW LEFT
Parma Platino
FEW LEFT
Sc647 Black Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-18996 Red Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-23418M Nero
FEW LEFT
FEW LEFT
SC054 Legno
FEW LEFT
Bari Velour Navy
FEW LEFT
Elwood Tan
FEW LEFT
Elwood Black
FEW LEFT
Cypress Tan
FEW LEFT
Acton Brown
FEW LEFT
Acton Black
FEW LEFT
Marris Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

138 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK