Kengät Netistä

137 osumaa

Kidboxer kengät saavat aikuiset kateellisiksi

Kidboxer kengät on suunnattu nuoremmalle yleisölle, joka palvoo trendejä haluten säväyttää persoonallisuudellaan. Nämä ovat kengät, jotka saavat aikuiset sanomaan: ”Saisiko yhdet samanlaiset aikuisten koossa, kiitos?”. Mutta ei! Nämä ainutlaatuiset herkut on suunniteltu ainoastaan nuoremmille, jotta heilläkin olisi ikioma trendimerkkinsä! Kohdeyleisönä ovat coolit lapset ja nuoret - tämä todella käy ilmi nähtyäsi upean uniikin malliston.

Trendikkään modernit Kidboxer kengät nuoremmalle yleisölle

Kidboxer luotiin tarpeeseen saada markkinoille lasten ja nuorten mallisto, joka luo trendikkään moderneja kenkiä! Syntytarinansa jälkeen Kidboxer kengät saavuttivat hurjan suosion nuoremman sukupolven keskuudessa. Kengät valmistetaan huolella laadukkaiksi käyttäen kestäviä materiaaleja, kuten nahkaa ja kumia. Tämä ilahduttaa aikuistakin! Kestävä, laadukas kenkä, jossa lapsesi haluaa sekä viihtyä että näyttäytyä!

Kidboxer kengät lasten ja nuorten aktiiviseen elämään

Ihastuttava Kidboxer-valikoima tarjoaa lukuisia eri kenkämalleja ja –värejä arkeen ja juhlaan, tarkoituksenaan tehdä käyttäjästään mahdollisimman cool. Lasten elämä on usein aktiivista ja kenkien on hyvä myös kestää kulutusta. Kidboxer kengät valmistetaan pitäen silmällä yhtä lailla molempia ominaisuuksia – niin tyylikkyyttä kuin laadukasta kestävyyttäkin. Kestävät materiaalivalinnat palvelevat mainiosti niin sateisina kuin aurinkoisinakin päivinä.

Kidboxer kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva Kidboxer-valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata lapsen suosikkikenkäpari vaivattomasti omalta kotisohvalta! Kidboxer kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla kestävät ja trendikkäät, laadukkaat kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

8625B 6752 Beige
FEW LEFT
Camoscio Cognac
FEW LEFT
AP207
FEW LEFT
FEW LEFT
SC051 Rosso
FEW LEFT
Amalfi Sella
FEW LEFT
Parma Platino
FEW LEFT
Sc647 Black Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-18996 Red Suede
FEW LEFT
FEW LEFT
13-23418M Nero
FEW LEFT
FEW LEFT
SC054 Legno
FEW LEFT
Bari Velour Navy
FEW LEFT
Elwood Tan
FEW LEFT
Elwood Black
FEW LEFT
Cypress Tan
FEW LEFT
Acton Brown
FEW LEFT
Acton Black
FEW LEFT
Marris Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

137 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK