Kengät Netistä

68 osumaa

U.S. Polo Assn kengät koko perheelle

U.S. Polo Assn kengät saa nyt vaikka koko perheelle. Valikoima koostuu laadukkaista ja tyylikkäistä kengistä, jotka sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan. Osta sinäkin omasi Footwayltä!

US Polo Assn kengät edustavat pooloperinnettä parhaimmillaan

US Polo Assn, eli tarkemmin sanottuna United States Polo Associations, on lähtöisin Yhdysvalloista. Se syntyi amerikkalaisten poolokerhojen ideasta perustaa vaatemerkki. US Polo Assn valmistaa siis kenkien lisäksi myös vaatteita, asusteita ja kodin sisustustuotteita, jotka kaikki noudattavat samaa, merkille tyypillistä modernia, eleganttia ja sporttista suunnittelua. US Polo Assn kengät ovat rentoja mutta silti muodikkaita. Merkin tuotteet saavat inspiraatiota poolosta ja kaikkeen siitä kuuluvasta. Sen vuoksi esimerkiksi kilpailullisuus, perinteet, ystävyys ja rehellisyys huokuvat merkin kengistä. US Polo Assn -merkillä on jo pitkä historia, joka jatkuu edelleen perinteitä kunnioittaen. Kengät ovat noudattaneet samaa linjaa perustamisajoista lähtien, joten US Polo Assn kenkien käyttäjät saavat aina tyyliinsä upean ja klassisen täydennyksen modernilla vivahteilla!

Tyylikkäät U.S. Polo Assn kengät

U.S. Polo Assn valmistaa kenkiä, jotka ovat niin poolon pelaajien kuin muiden tyylitietoisten ihmisten mieleen. Näissä kengissä yhdistyvät laadukkuus, mukavuus, käytännöllisyys ja muodikkuus. Kenkiä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa. Suosituimpia kengistä ovat tennarit, jotka sopivat hyvin urheilulliselle brändille. Lisäksi U.S. Polo Assn tarjoaa myös elegantteja kenkiä naisille, jotka haluavat erottua joukosta. Tällaisia koroilla varustettuja kenkiä ovat esimerkiksi U.S. Polo Assn Maruska ja U.S. Polo Assn Mia. Näissä kengissä jokainen nainen tuntee olevansa upea, mutta täytyy muistaa, että kengät sopivat tolppakorkojensa ansiosta täydellisesti myös urheilutapahtumiin. U.S. Polo Assn ei siis unohda sporttisuutta edes naisten korkokenkiä valmistaessaan, vaan löydät sille ominaiset tunnusmerkit eri variaatioissaan koko mallistosta.

Kangasta ja nahkaa

U.S. Polo Assn valmistaa kenkiä käyttäen lukuisia eri materiaaleja. Suosituin tennareissa käytettävä materiaali on kangas. Se saa kengät näyttämään urheilullisilta mutta silti tyylikkäiltä. Tennareita ei siis tarvitse huoltaa mitenkään erityisesti, sillä kangas pysyy kauniina ilman pesemistä. Osassa kenkiä on kuitenkin käytetty materiaalina nahkaa. Nahkakenkiä tulee hoitaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät kauniina pidempään. Nahkakengille on olemassa juuri niille tarkoitettuja aineita, kuten vahoja ja voiteita. Näillä aineilla kengät saadaan pysymään kauniin kiiltävinä. Riittää, että kenkiä hoitaa parin kuukauden välein. Nahkakengät on kuitenkin hyvä pyyhkiä kuivalla pyyhkeellä jokaisen käytön jälkeen, jotta lika ja pöly eivät piintyisi kengän pinnalle. U.S. Polo Assn kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät aikaa ja käyttöä.

U.S. Polo Assn kengät netistä Footwayltä

Osta U.S. Polo Assn kengät netistä Footwayltä ja säästä selvää rahaa. Footway tarjoaa nimittäin nopean ja ilmaisen toimituksen. Sen lisäksi kaikilla tuotteilla on 180 päivän palautusoikeus. Myös palauttaminen on ilmaista, joten siitä koituvia kuluja ei tarvitse pelätä. Valikoimasta löydät kengät vaikka koko perheelle. Kenkiä saa myös moneen käyttötarkoitukseen, kuten vapaa-aikaan, työhön ja urheiluun. Tutustu valikoimaan ja tee ostoksia Footwayllä, jossa hinnat ovat aina edulliset!

8625B 6752 Beige
FEW LEFT
Camoscio Cognac
FEW LEFT
BER155 Cuoio
Velour Rosso
Merc Black Leather
FEW LEFT
Hazelburn Black
FEW LEFT
Maruska Black
FEW LEFT
Velour Nero
Amalfi Sella
FEW LEFT
Parma Platino
FEW LEFT
Sc621 Cognac Suede/gold
FEW LEFT
Sc647 Black Suede
FEW LEFT
V03 Light Grey Suede
FEW LEFT
Bari Velour Navy
FEW LEFT
Elwood Tan
FEW LEFT
Acton Brown
FEW LEFT
Elm Black
FEW LEFT
Busby Russett Suede
FEW LEFT
Busby Brown Leather
FEW LEFT
Nova 1 Dark Blue
FEW LEFT
Nova Woven Bronze
FEW LEFT
Niva Black
FEW LEFT
Nymphea Sand/Natur
FEW LEFT
Cuper White
FEW LEFT
3428 Maxime Nero
FEW LEFT
7973B Amalfi 1451
FEW LEFT
3206 Pitone Roccia
FEW LEFT
Ombra Nero
FEW LEFT
2903 Russel Nero
FEW LEFT
7588B Amalfi 150
FEW LEFT
Odette Parma Nero
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

68 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK