A Pair Kengät Netistä

90 osumaa

Tanskalaistadesignia muotitietoiselle

Apair on tanskalainen kenkämerkki, joka on suunnattumuotitietoiselle, korkeaa laatua arvostavalle naiselle. Apair myyeliittituotteita, jotka ovat eurooppalaisten huippusuunnittelijoidensuunnittelemia, ja valmistettu parhaista materiaaleista. Merkki tarjoaa laajanvalikoiman kenkiä naisille.

20 vuottauskallusta ja eleganssia

Yritys perustettiin vuonna 1995, ja se on siitä lähtienkasvanut hurjalla vauhdilla sekä Tanskassa että maailmalla. Huomionkeskipisteenä ovat ensiluokkaiset materiaalit ja erilaisten kenkien kaunis,viimeistelty muotoilu. Apairin kulmakiviä ovat kauneus, yksinkertaisuus ja tasapainoisuus.Omistajia ovat Claus Hjort ja Lise Freiesleben Hjort. Footwayn suosituimmatApair-kengät ovat matalat, kesäiset ja nahkaiset tennarit, jotka on saatavillamustina ja ruskeina. Kengät, jotka sopivat mainiosti sekä pitkillekävelylenkeille rantakallioiden lomassa, että vauhdikkaaseen shoppailupäivään,jonka kruunaa rosé-lounas. Toiseksi suosituin malli on musta tennari, jonkaihanan pehmeä valkoinen kumipohja tukee jalkaa ja vaimentaa iskuja – siistäydellinen kenkä lukuisille päättymättömille illoille. Hieman uskaliaampikenkämalli on kolmanneksi suosituin Classic Bootie. Korkeat nahkanilkkurit,jotka suorastaan tihkuvat rohkeutta, mutta ovat samalla tyylikkäät jasensuellit. Mallistosta löytyy myös muita korollisia ja hienostuneita kenkiäjuhliin, tai kiilakorollisia, beigenvärisiä ihanuuksia illan rientoihin. Joslaitat jalkaasi mieluummin älyttömän upeat pitkät saappaat, löytyy valikoimastauseita ihania malleja, joihin sinä ja ystäväsi tulette rakastumaan hetiensisilmäyksellä. Saappaat pääsevät oikeuksiinsa, kun yhdistät ne farkkuihintai trendikkääseen hameeseen. Ne on valmistettu nahkasta, ja sopivat mainiostierilaisiin tyyleihin – huolimatta siitä, pidätkö juhlallisesta, huomiotaherättävästä vai rokkihenkisestä tyylistä.

HoidaApair-ballerinojasi

Apair-mallistosta löytyy myös maskuliinisempia kenkiä,jotka tuovat vaihtelua nilkkureiden ja saappaiden rinnalle. Ne ovat loistavatjuuri nyt, kun syksyn pimeys hiipii pohjoiseen tuoden mukanaan pitkät, hämärätja sateiset päivät. Särmikkäät kengät ovat täydelliset kauniin hameen tai pikimustienfarkkujen kanssa. Apair valmistaa myös ballerinakenkiä – trendikkäät, matalatkengät, jotka ovat vallanneet maailman myrskyn lailla. Siro sisar raskaimmillekengille, jotka eivät välttämättä sovi niin hyvin yökerhoon. Ballerinat ovataina takuuvarma valinta, ja kesällä et muita kenkiä tarvitsekaan. Jottaballerinakenkäsi säilyisivät hyvinä mahdollisimman pitkään, on niistä pidettävähuolta. Tehokas keino on käyttää kuivashampoota, joka eliminoi hajujaaiheuttavat bakteerit. Kuten olet varmasti jo huomannut, löydät kaikenhaluamasi Apair-merkin kattavasta valikoimasta. Lukuisilla erilaisillamalleilla on yksi yhteinen tekijä: eleganssi.

Sivu 1 / 2

90 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×