A Nordin Kengät Netistä

11 osumaa

A Nordin on ruotsalainen yritys,joka suunnittelee ja valmistaa kenkiä skandinaavisen muotoiluperinteen mukaan,mutta jännittävällä tvistillä. Inspiraatio tulee aiemmasta tyylihistoriasta,arkkitehtuurista ja klassisesta käsityöstä. Tyylikäs muotoilu ja huolellatehdyt yksityiskohdat ovat merkittäviä niiden muotoilulle.

Luonnonmateriaalista Ruotsista

Kaikissa malleissa onluonnonmateriaalia lähimpänä jalkaa, jotta ne tuntuisivat mahdollisimmanhyviltä. Puukenkämalleissa on ergonomisesti muotoillut, joustavastapolyuretaanista valmistetut pohjalliset, joiden ansiosta kengillä on erittäinmukava kävellä. A Nordinin kokoelmat valmistetaan käsityönä Ruotsissa.

Äiti ja tytär ohjaksissa

Yritys perustettiin vuonna 2008 jasitä johtaa nykyään äiti ja tytär, Ann-Louise ja Lina Nordin. Kun Ann-Louiseopiskeli korkeakoulussa Göteborgissa muotoilua ja taideteollisuutta, hän alkoiodottaa tytärtään Linaa, joka sitten varttui luovuuden ja muotoilunympäröimänä. Lina Nordin opiskeli vaatesuunnittelua Istituto Marangoni -koulussaLontoossa ja Milanossa vuoteen 2012 asti, kun hän valmistui. Nykyään hän onmuotoilija A Nordinilla. Linan kotiinpaluu ja tulo yritykseen muuttivatpainopistettä hiukan - pelkistä klassisista puukengistä laajempaanmuotisuuntaukseen. Tänä päivänä he tarjoavat erillisiä kokoelmia, joille ontunnusomaista minimalismi ja herkulliset yksityiskohdat. Klassisten puukenkienlisäksi A. Nordin valmistaa myös vaatteita, laukkuja ja asusteita. Vuonna 2013äiti Ann-Louise ja tytär Lina kertoivat, että ajatus oli suunnitella ja tarjotakaksi kokonaista mallistoa sesonkia kohti.

Suositut puukengät

Footwayltä löydät useita A. Nordin-malleja ja suosituimmat ovat - ei täysin odottamatta - puukengät, jotkatekivät yrityksestä tunnetun. PomPom-mallit ovat suosituimpia, mutta on myösjuhlakenkiä upeilla koroilla, ja ihanat puukenkien ja nilkureitten yhdistelmä,ja sandaaleitten ja nilkkureitten yhdistelmä. A. Nordin tarjoaa klassistaskandinaavista muotoilua voimakkailla yksityiskohdilla, täydellisetpelkistettyyn, hillittyyn tyyliin - mutta myös hieman räväkkäämpään jaräikeämpään asuun, täydelliset silloin, jos haluat hillitä tyyliäsi.

Kauniit yksityiskohdat

Jos etsit moderneja, kauniita jaerittäin rentoja kenkiä, on A. Nordin oikea merkki. Merkki vangitsee monella tapaatyypillisen ja varautuneen skandinaavisen ilmeen ja muotoilun. Se saavutetaanpienillä keinoilla, yksityiskohdilla, jotka kiinnittävät huomion, mutta eivätvie huomiota kokonaisuudelta. Kuten puukenkien kauniit kukkakoristeet taityylikkäät soljet sandaaleissa, yksinkertainen nauhoitus nilkkureissa ja paljonmuuta.
Syleile Skandinaviaa, yksinkertaista, eleganttia ja tyylikästä. SelaileFootwayn sivuja ja löydä sinun suosikkisi A. Nordinilta - kirjoita myösarvostelu, mitä mieltä olet kengistä, niin tulemme todella iloisiksi!

Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×