Kuinka osta 3 maksa 2 kampanja oikein toimii?

Tämä kampanja on yksi meidän kaikkien aikojen suosituimmista ja se  toistuu pari kertaa vuodessa. Tilaamalla uutiskirjettämme saat ensimmäisenä  tiedon kampanjan alkamisesta! Homma toimii näin, kun ostat kolme paria kenkiä meiltä niin saat halvimman parin ilmaiseksi. Huomioi että halvimman kengän hinta jaetaan alennuksena kaikkien tilaamiesi kenkien kesken, joten yksikään kenkä ei siis ole maksuton paperilla, mutta kun alennus on halvimman kengän koko hinnan verran yhteensä, niin käytännösshän se halvin pari on maksuton. :)

 

Olen ostanut kenkiä osta 3 maksa 2 kampanjan tarjouksella ja haluan vaihtaa kokoja. Kuinka toimin?

Saat ehdottomasti vaihtaa kokoja ihan niin kuin tavallisissakin tilauksissa. Teet vaan uuden tilauksen kengistä jotka haluat tilalle jotta saat uuden tilausnumeron ja sitten otat yhteyttä meidän leppoisaan ja aina hyväntuuliseen asiakaspalveluun! Kun ilmoitat uuden tilausnumeron asiakaspalveluun niin he korjaavat uudentilauksen hintoja, jotta saat ihan samat hinnat kuin ensimmäisessä tilauksessa. Huomio että hintoja ei korjat automaattisesti vaan sinun täytyy vaihdon yhteydessä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi hinnat korjattua.

 

Kuulostaako hankalalta? Ei hätää, kerrataan vielä selvyyden vuoksi käytännön esimerkillä: Tilaat meiltä kolme paria kenkiä ja haluat palauttaa yhdet. Teet siis uuden tilauksen yhdestä parista kenkiä jotka haluat tilalle. Tässä tapauksessa saat siis kaksi laskua koska kysessä on kaksi erillistä tilausta. Valitettavasti emme voi yhdistää laskuja yhdeksi, mutta palautettujen kenkien alennukset siirtyy uuteen laskuun. Nyt sinulla on on siis 3 paria kenkiä jotka haluat pitää, kahdella laskulla joissa kaikki kampanjan mukaiset alennukset. Huomio että sallimme vain yhden vaihdon kampanjan mukaisilla tarjouksilla.

 

Haluan vaihtaa osta 3 maksa 2 tarjouksella tehdyn kengän kokonaan uuteen malliin, enkä siis vaan kokoa. Säilyykö kampanjan mukaiset hinnat myös tällöin?

Nyt on sellainen homma että valitettavasti vaihto-oikeus kattaa vain vaihdon samaan malliin, mutta ei hätää, järjestämme tietysti tällaisissa tapauksissa sinulle hyvät alennukset silti. Ota vain yhteyttä meidän joustavaan asiakaspalveluun niin homma hoituu!

 


31402 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×