Kampanjat


Kuinka osta 3 maksa 2 kampanja oikein toimii?

Tämä kampanja on yksi meidän kaikkien aikojensuosituimmista! Homma toimii näin, kun ostat kolme paria kenkiä meiltä niinsaat halvimman parin ilmaiseksi. Huomioi että halvimman kengän hinta jaetaanalennuksena kaikkien tilaamiesi kenkien kesken, joten yksikään kenkä ei siisole maksuton paperilla, mutta kun alennus on halvimman kengän koko hinnanverran yhteensä, niin käytännösshän se halvin pari on maksuton. J

 

Olen ostanut kenkiä osta 3 maksa 2 kampanjantarjouksella ja haluan vaihtaa kokoja. Kuinka toimin?

Saat ehdottomastivaihtaa kokoja ihan niin kuin tavallisissakin tilauksissa. Teet vaan uudentilauksen kengistä jotka haluat tilalle jotta saat uuden tilausnumeron jasitten otat yhteyttä meidän leppoisaan ja aina hyväntuuliseen asiakaspalveluun!Kun ilmoitat uuden tilausnumeron asiakaspalveluun niin he korjaavat uudentilauksen hintoja, jotta saat ihan samat hinnat kuin ensimmäisessä tilauksessa.Huomio että hintoja ei korjat automaattisesti vaan sinun täytyy vaihdonyhteydessä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi hinnat korjattua.

 

Kuulostaako hankalalta? Ei hätää, kerrataanvielä selvyyden vuoksi käytännön esimerkillä: Tilaat meiltä kolme paria kenkiäja haluat palauttaa yhdet. Teet siis uuden tilauksen yhdestä parista kenkiäjotka haluat tilalle. Tässä tapauksessa saat siis kaksi laskua koska kysessä onkaksi erillistä tilausta. Valitettavasti emme voi yhdistää laskuja yhdeksi,mutta palautettujen kenkien alennukset siirtyy uuteen laskuun. Nyt sinulla onon siis 3 paria kenkiä jotka haluat pitää, kahdella laskulla joissa kaikkikampanjan mukaiset alennukset. Huomio että sallimme vain yhden vaihdonkampanjan mukaisilla tarjouksilla.

 

Haluan vaihtaa osta 3 maksa 2 tarjouksellatehdyn kengän kokonaan uuteen malliin, enkä siis vaan kokoa. Säilyykö kampanjanmukaiset hinnat myös tällöin?

Nyt on sellainen homma että valitettavastivaihto-oikeus kattaa vain vaihdon samaan malliin, mutta ei hätää, järjestämmetietysti tällaisissa tapauksissa sinulle hyvät alennukset silti. Ota vainyhteyttä meidän joustavaan asiakaspalveluun niin homma hoituu!

 

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×