Viking
Viking
JOLLY NAVY
41
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Viking on kooltaan normaali 16121 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vedenpitävät

Kategoria:

Väri:

Sininen

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

06924-01

Viking Jolly NavyViking on norjalainen yritys, joka tietää, miten hankalaa hyvien kenkien löytäminen pohjoisen sadekeleille oikein on. Siispä se aloitti toimivien kumisaappaiden valmistuksen jo 1920-luvulla. Vikingin kestävät ja monikäyttöiset kumisaappaat ovat tänä päivänä hyvin innovatiiviset ja niissä käytetään mm. Gore-Tex teknologiaa. Vikingin kumisaappaiden hengittävyys ja lämmönsäätely on aivan huippuluokkaa tuikitavallisiin kumppareihin verrattuna. Näin on myös lasten ihastuttavien Viking Jolly Navy –kumisaappaiden kohdalla.

Jotta lapsen jaloilla on kuivat ja mukavat oltavatJolly Navy –kumisaappaat on valmistettu lujasta luonnonkumista. Ne on suunniteltu sopimaan juuri lasten jalkaan. Pohja on muotoiltu erityisen pitäväksi, joustavaksi ja jalkaa tukevaksi. Loistava yksityiskohta tähän lasten saappaaseen on irrotettava sisäpohja, jonka voi pestä tarvittaessa. Jolly Navy –saappaiden ulkonäkö on mielenkiintoinen yhdistelmä retroa ja modernia lookia!

Anna lapsen nauttia leikeistä sateellakinJolly Navy –kumisaappaat ovat täydellinen hankinta silloin, kun haluat antaa lapsellesi mahdollisuuden jatkaa ulkoleikkejä vesisateesta huolimatta. Näiden kumppareiden tummansininen väri sointuu hyvin yhteen kaikkien mahdollisten asujen kanssa. Toimivat kumpparit ovat lapselle ihanteelliset, sillä lapsen pukeutuessa niihin, ei sinun eikä lapsen tarvitse huolehtia vedestä, liasta eikä kurasta. Näissä luottojalkineissa lapsi voi touhuta ja leikkiä mielensä mukaan ulkona huonollakin ilmalla!

Luonnonkumin hoito-ohjeetKumisaappaan puhdistamiseen sopii hellävarainen puhdistus vesi-saippualiuokseen kastellulla liinalla. Saappaan kannattaa antaa kuivua huoneenlämmössä, eikä koskaan lämmönlähteiden, kuten patterin, lähellä tai suorassa auringonpaisteessa. Näin kengät säilyttävät värinsä ja muotonsa parhaimmin!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

M
Malin Moberg - Viking Footwear, Viking
Kääntää
M
Malin Moberg - Viking Footwear, Viking
Kääntää
M
Malin Moberg - Viking Footwear, Viking
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28215 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK