Shepherd
Shepherd
Jessica Antique/Grey
55
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Harmaa

Malli:

Pieni

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

06206-03

Shepherd Jessica Antique GreyShepherd of Sweden on tunnettu ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa jalkineita ja vaatteita luonnollisista materiaaleista, lampaannahasta ja lampaanvillasta. Tämä vuonna 1982 perustettu yritys takaa, että sen valmistamissa tohveleissa käytetyt raaka-aineet tulevat vastuullisilta lampaidenkasvattajilta, ja ettei lampaiden kasvatuksessa käytetä mulesing-toimenpidettä. Shepherd-tuotteet ovat suosittuja mukavuutensa, tyylikkyytensä ja edullisuutensa vuoksi, laadusta puhumattakaan. Shepherd Jessica Antique Grey -tohvelit eivät ole tässä mikään poikkeus.

Luonnonmateriaalin monet hyvät ominaisuudetLampaanvilla on erinomainen materiaali tohvelien valmistamiseen, sillä se on pehmeää ja miellyttävää jaloille. Lisäksi se on itsepuhdistuvaa ja antibakteerista, joten tohvelit pysyvät hajuttomina ja ovat helppohoitoiset. Lampaanvilla lämmittää ilman, että jalkasi kuumenevat liikaa, joten voit käyttää niitä niin kesällä kuin talvellakin. Nämä tohvelit on helppo yhdistää muihin materiaaleihin ja kaikkiin mahdollisiin väreihin.

Ihanteelliset kotitossutHemmottele jalkojasi näillä lämpimillä ja mukavilla tohveleilla tuotemerkiltä Shepherd. Onko mitään ihanampaa olemassakaan, kuin työntää viluiset jalat näihin lämpimiin tohveleihin tullessasi kotiin talvipakkasella? Aseta tohvelit illalla vuoteen viereen, jotta voit sujauttaa ne jalkaasi aamulla herättyäsi, mikäli lattia tuntuu kylmältä. Jalkasi tulevat kiittämään sinua näissä ihastuttavissa tohveleissa.

Mukavaa helppohoitoisuuttaNämä tyylikkäät tohvelit on valmistettu lampaannahasta ja lampaanvillasta, minkä ansiosta ne eivät juurikaan kaipaa hoitoa osakseen. Lisäksi ne on helppo puhdistaa, sillä lian ja pölyn niistä voi harjata pois pehmeällä harjalla. Tuuleta aika ajoin tohveleita ulkona puhdistaaksesi ja raikastaaksesi luonnonmateriaalit. Tahrat voit poistaa miedolla saippualiuoksella.
Näytä Lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

B
Birgitta
Kääntää
A
A
Kääntää

30613 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK