Shepherd
Shepherd
Hugo Antique Cognac
55
  • Kaikki kengät varastossa!
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Malli:

Pieni

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

48217-01

Shepherd Hugo Antique CognacShepherd on ruotsalainen yritys, joka panostaa tyylikkäisiin ja mukaviin lampaanvillasta ja –nahasta valmistettuihin jalkineisiin. Hugo Antique Cognac on oiva esimerkki laadukkaista tohveleista, jotka todellakin istuvat jalkaasi kuin nenä päähän. Ne ovat myös yhtä lämpimät kuin tyylikkäätkin. Voisi jopa sanoa, että nämä sandaalit ovat malliesimerkki siitä, mistä Shepherd on tunnettu. Näitä mukavampia tohveleita on tuskin olemassa!

Kauniit ja mukavat tohvelitLampaannahalla ja –villalla on useita hyviä ominaisuuksia. Tohveleiden ulkopinta on tehty lampaannahasta ja sen keskellä on selvästi erottuva, tyylikäs sauma. Lampaannahka on kestävää materiaalia, joten nämä sandaalit eivät juuri kulu käytössä. Vuori sen sijaan on valmistettu pehmeästä lampaanvillasta, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Se ei esimerkiksi ala haista pahalle edes pitkän käyttöajan kuluttua. Tämä ruotsalainen yritys onkin hienosti osoittanut, että on mahdollista valmistaa kauniita jalkineita ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Mukava valinta arkikäyttöönYksi lampaanvillan parhaista ominaisuuksista on kosteuden poistaminen. Se pitää jalkasi lämpiminä ilman, että ne alkavat hikoilla. Käyttömukavuus vain maksimoituu lampaanvillan kyvyllä muotoutua jalkojesi ympärille. Joskus vielä ihmettelet, miten oletkaan aiemmin pärjännyt ilman näitä mahtavia tohveleita!

Helppohoitoiset tohvelitLampaanvilla ja –nahka ovat materiaaleja, jotka pääasiassa pitävät itse huolen itsestään. Sinun ei siis tarvitse huolehtia paljoa pitääksesi nämä tohvelit kunnossa. Voit kuitenkin aina käyttää hellävaraista mokkaharjaa halutessasi puhdistaa tohveleita hieman huolellisemmin.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

30910 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×