Eva ostaa valikoimaamme (melkein) kaikki päivät pitkät kenkiä. Hintatakuu on hänen mielestään myös erittäin tärkeä juttu  

Moikka moi, Eva! Millainen on Footwayn hintatakuu?

- Morjens!  Jos löydät täsmälleen samat kengät alhaisempaan OVH hintaan jostain toisesta suomalaisesta ( .fi ) verkkokaupasta tai ihan fyysisestä suomalaisesta kenkäkaupasta, niin lupaamme että saat samaan hintaan myös meiltä kyseiset kengät. Hintatakuu pätee vain jos tällä toisella kaupalla on kengät varastossa ja että kyseessä ei ole mikään tilapäinen kampanja tai alemyynti. Hintatakuuta ei myöskään valitettavasti voi yhdistää mihinkään meidän omiin alennuskoodeihin tai kampanjoihin. Tämän liikkeen täytyy myös olla rekisteröity suomessa jaomalla y-tunnuksella.

Miten toimin jos olen löytänyt kilpailijalta alemman OVH hinnan?

- Helppo juttu! Tee tilauksesi meiltä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos kyseessä on fyysinen liike niin tarvitsemme kuvan hintalapusta tai kuitista, lähetät kuvan vaan sähköpostitse asiakaspalvelun osoitteeseen me@footway.fi . Hoidamme sitten asian niin että saat hintaeron takaisinmaksuna. Jos sinulla on kysymyksiä hintatakuusta niin ei muuta kun otat yhteyttä sähköpostitse tai sitten pirautat numeroon 0800 100 500.

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

31212 Osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×