Kavat
Kavat - Grytgöl Blue
Kavat - Grytgöl Blue
Kavat - Grytgöl Blue
3D
Kavat
Grytgöl Blue

Kenkä on valitettavasti loppuunmyyty

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Kumisaapas, Vedenpitävät

Tuoteryhmä:

Väri:

Sininen

Malli:

Normaali

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

2 cm

Varren korkeus:

20 cm

Varren leveys:

35 cm

Merkki:

Tuotenumero:

49265-00

Kavat Grytgöl Blue


Kavat on ruotsalainen jalkinemerkki, joka on tunnettu erityisesti innovatiivisista lasten jalkineistaan. Vuonna 1945 Kumlassa perustettu Kavat on vuosien varrella suunnitellut useita lasten kenkiä, joita voidaan kutsua klassikoiksi, sillä ne ovat jatkuvasti yhtä suosittuja ja haluttuja malleja. Kavat Grytgöl Blue kuuluu tähän kokoelmaan, sillä tämä saapasmalli on yksi brändin suosituimpia lasten jalkineita, joita löytyy jo lukuisista tyytyväisistä kodeista.

Ympäristöystävällinen Kavat


Kavat ottaa ympäristön huomioon suunnitellessaan kenkiä. Muiden muassa tuotemerkin Grytgöl Blue -saappaat on valmistettu kierrätyskumista, joka ei sisällä PVC:tä. Nämä saappaat ovat erinomaiset jalkineet vaihteleviin sääolosuhteisiin, sillä ne ovat vedenpitävät ja mukavat jalassa. Irrotettavissa oleva pohjallinen tarjoaa lisämukavuutta, jolloin lapsi jaksaa jatkaa leikkejään erittäin pitkään. Kätevä vetolenkki takana helpottaa saappaiden pukemista jalkaan.

Täydelliset jalkineet sädesään leikkeihin


Näissä saappaissa päivän leikit sujuvat rattoisasti huonommassakin säässä ja siitä pitävät huolen vettä hylkivä materiaali sekä kenkien sisältä löytyvä lämmin vuori. Pue lapsellesi mukavat sadevaatteet ja täydennä asua näillä Kavatin tyylikkäillä saappailla. Kenkien iloisen sininen väri on monen lapsen mieleen ja sopii yhdisteltäväksi useiden sadeasujen kanssa.

Helppohoitoiset kumisaappaat


Saappaiden hoito käy vaivattomasti, sillä ne on helppo puhdistaa liasta ja kurasta kostealla liinalla. Anna saappaiden kuivua huoneenlämmössä, jotta ne säilyttävät muotonsa. Nämä jalkineet voidaan myös pestä pesukoneessa, kunhan muistat ensin irrottaa niistä sisäpohjallisen. Pohjallinen voidaan pestä erikseen.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

29349 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×