Kavat
Kavat
Grytgöl WP Blue
33,00
(39 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Kavat on kooltaan normaali 33168 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Sininen

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

60002-08

Kavat Grytgöl BlueKavat Grytgöl -kumisaappaat takaavat lapsen jalkojen pysymisen kuivana. Näillä saappailla voi rauhassa pomppia vesilätäköissä. Kavat ei koskaan tingi laadusta, mutta ei myöskään tyylikkydestä, ei edes silloin, kun kyseessä on kumisaappaat.

Historian havinaaKavatin historia alkaa jo vuodesta 1945, kun Ragnar Karlsson alkoi valmistaa kenkiä muille tuotemerkeille. Kavat-tuotemerkki syntyi 70-luvulla ja siitä lähtien se on valmistanut kenkiä, joka ovat sekä laadukkaita, mukavia ja lisäksi tyylikkäitä. Ei ole ihme, että Kavat -kengät ovat olleet erittäin suosittuja jo vuosikymmeniä.

Kestävät kumisaappatKavat Grytgöl -kumisaappaat on valmistettu PVC-vapaasta SEBS-muovista, joka on erittäin kestävää ja myöskin kierrätettävä materiaali. Iskuja vaimentava pohjallinen on irrotettava ja saappassa on tekstiilivuori. Mitkään Kavatin jalkineista eivät sisällä myöskään fluoritettuja hiilivetyjä. Näin ollen ne ovat mukavuuden ja käytännöllisyyden lisäksi myös turvalliset lapsen käyttää.

Saappaiden hoito-ohjeKumisaappat ovat konepestävät; ne voi pestä 30 asteessa. Pohjallinen on hyvä ottaa pois pesun ajaksi ja tarvittessa puhdistaa erikseen. Toki voit puhdistaa saappaat myös käsin vedellä ja miedolla saippualla. Saappaat kuivuvat parhaiten ylösalaisin. Kuivatus huoneenlämmössä, kumisaappaita ei saa missään tapauksessa laittaa kuivausrumpuun. Vältä liuotinpohjaisia pesuaineita, sekä kovan harjan käyttämistä, jottei pinta vahingoitu.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

Anonymous
Kääntää
C
Cigdem
Kääntää
A
Anne Majland Lauridsen
Kääntää

28664 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK