Vagabond
Vagabond - Grace 4028-301-20 Black
Vagabond - Grace 4028-301-20 Black
Vagabond - Grace 4028-301-20 Black
3D
Vagabond
Grace 4028-301-20 Black

Kenkä on valitettavasti loppuunmyyty

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Synteettinen

Korko:

8 cm

Yksityiskohdat:

Vetoketju

Tuotenumero:

52394-00

Vagabond Grace 4028-301-20 BlackHaluatko hankkia kenkähyllyysi ja aktiiviseen käyttöösi mahdollisimman käytännöllisen ja helposti erilaisiin asuihin yhdistyvän kengän? Vastaus etsintääsi on Vagabond Grace 4028-301-20 Black. Tämä musta, ajattoman klassinen nilkkurimalli tarjoaa sinulle suuren annoksen eleganssia olematta kuitenkaan liian näyttävä tai myöskään liian vaatimaton. Vagabond Grace tarjoaa sinulle lisäpituutta ja näyttävyyttä korkealla kannallaan ja pohjallaan. Kengän korko on n. 8 cm korkuinen ja pohja puolestaan 2 cm korkea. Vagabond Grace näyttää hyvin pitkälle Chelsea-bootsilta, joskin tässä kenkämallissa on vain yksi sivuresori ja toiselle sivulle on sijoitettu vetoketju. Vetoketjun avulla näissä kengissä on helpon puettavuuden ja riisuttavuuden lisäksi perinteistä Chelsea-bootsia parempi ja persoonallisempi istuvuus.

Ylellistä nupukkia ja näyttävää korkeuttaVagabond on ruotsalainen kenkäalan yritys, jonka jokainen kenkäpari valmistetaan kenkämerkin omassa tehtaassa Varbergissa ja tämän ansiosta kenkien laatua voidaan tarkkailla varmistaen, että kenkiin päätyvät ainoastaan kaikkein parhaimmat ominaisuudet. Tämän suositun ja ympäri maailman tunnetun kenkämerkin yksi suosituista malleista on nimeltään Vagabond Grace. Tämä nilkkuri valmistetaan päällisin puolin nupukkinahasta ja sen sisäpuoli on puolestaan valmistettu tekstiilimateriaalista. Nupukki muistuttaa mokkanahkaa, ollen kuitenkin mokkaa erityisempi ja ylellisempi sekä työläämmin valmistuva materiaali. Vagabond Grace on erittäin helppo pukea ja riisua, sillä siinä on sekä resori että vetoketju helpottamassa näitä toimenpiteitä. Kengän korkea kanta ja pohja tuovat käyttäjälleen lisää pituutta, ollen samalla kuitenkin vakaat ja mukavat.

Kolmen vuodenajan asusi kaunistava, näyttävä Vagabond GraceVagabond Grace on nilkkuri, joka sopii yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaankin sekä naisellisen näyttävään työpäivään. Se kaunistaa ajattoman klassisella ja naisellisen näyttävällä ilmeellään jokaisen asun, olematta kuitenkaan liian mahtaileva. Voit yhdistää Vagabond Grace kengät kaikkiin keväisiin, kesäisiin ja syksyisiin asuihisi. Kenkämalli sopii yhteen niin tiukkojen kuin väljempienkin housujen kanssa sekä yhdistyy mainiosti myös kauniisiin hameisiin sekä tyylikkäisiin mekkoihin. Voit kaunistaa jalkasi näillä ihanilla kengillä niin arjessa, töissä kuin juhlissakin ja jokaisen kerran Vagabond Grace nilkkurit jalkoihisi valitessasi saat myös kaivattua lisäpituutta. Pelkistetty, musta väri sopii mainiosti yhteen eri kuosien ja värien kanssa.

Hoida Vagabond Grace kenkiäsi ja ne palvelevat sinua pitkäänHoida Vagabond Grace kenkiäsi oikein ja ne kestävät käytössäsi vielä pitkään, vuodesta toiseen. Mikäli nämä nupukkiset kenkäsi likaantuvat, poista liat mokkaharjan avulla. Mikäli tahrat ovat tiukassa, ota harjan kaveriksi haalealla vedellä kostutettu liina, jolla voit pyyhkiä kenkien pintaa varovasti. Voit myös halutessasi lisätä haaleaan veteen hieman erityisesti nupukille kehitettyä nupukkishampoota. Käsittele Vagabond Grace kenkäsi silloin tällöin nupukille sopivalla kyllästyssuihkeella ja valitse suihkeeksi mustalle kengälle sopiva tuote. Tällä tavoin saat palautettua kenkään sen alkuperäisen värin ja tyylikkyyden. Noudata aina hoitotuotteen pakkauksesta löytyvää käyttöohjetta.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

29132 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×