Viking
Viking
Frost Fighter Black
47,20
(59 €)
Saatavilla rajoitetusti
  • Kaikki kengät varastossa!
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

52755-00

Viking Frost Fighter BlackLapsista on kiva touhuta ulkona ja roiskia lätäköissä sateisellakin säällä. Viking-kumisaappaat pitävät huolen siitä, että lapsellasi on hyvät kengät jalassa ja että pikku varpaat pysyvät kuivina. Viking Frost Fighter Black –kumisaapas on musta, tukeva saapasmalli, joka tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon lapsen ulkokengäksi. Se on muotoiltu tuotemerkille ominaiseen tapaan niin laadukkaaksi ja käytännönläheiseksi kuin suinkin vain mahdollista!

Ajatuksella tehty pohjaFrost Fighter –saappaan pohja on nerokas ja sopii täydellisesti syksyn ja alkutalven keleihin. Se on todella tukevaa kumia, jossa on paljon tekstuuria. Tämä auttaa lasta astumaan vakaasti ja pysymään pystyssä silloinkin, kun maa on jäässä ja liukas. Synteettisestä materiaalista valmistettu Viking-saapas on myös täysin vedenkestävä. Kun säät kylmenevät reilummin, tähän vuorattuun saappaaseen kannattaa pukea lisäksi villasukka pitämään varpaat lämpiminä.

Järkevää pukeutumista kosteille keleilleViking Frost Fighter –saapikkaiden avulla lapsen ei tarvitse jäädä sisälle huonollakaan ilmalla. Kengän rakenne ja ominaisuudet ovat täydelliset pohjoismaiden märkään ja kylmään ilmastoon. Pue nämä kengät lapsellesi, kun hän menee ulos leikkimään äläkä huolehdi siitä, vaikka rapa vähän roiskuisin. Koska jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina, myös vilustumisvaara pienenee!

Helposti ylläpidettävät saappaatKuten yleensä kumisaappaiden, myös Viking-saappaiden paras puoli on, että ne saa todella helposti puhdistettua. Likatahrojen yllättäessä tämän kengän voi joko pyyhkiä kostealla liinalla tai huuhdella juoksevan hanaveden alla. Miten mukavaa helppohoitoisuutta!
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

30910 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×