Kengät lähetetään tänään jos tilaat 05:10:20 sisällä
Springyard
Springyard
Foam Cleaner Universal
8
Loading...
  • Tuote on varastossa ja voidaan lähettää välittömästi
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Springyard Foam Cleaner Universal

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Väri:

Harmaa

Tuotenumero:

55161-00

Mokan ja nupukin ilmiömäinen raikastaja!Springyard Suede & Nubuck Renovator Neutral on väritön kenkävoide, joka on suunniteltu mokka- ja nupukkinahasta valmistetuille kengille. Voide kosteuttaa nahkaa ja virkistää samalla sen värin. Käytä tuotetta puhdistettujen ja kuivien mokka- ja nupukkipintojen hoitoon. Nestemäistä voidetta on helppo käyttää pullossa olevan levittimen ansiosta. Ravista pulloa ennen käyttöä ja testaa tuotetta ensin katseilta piilossa olevaan kohtaan kengässä. Suede & Nubuck Renovator Neutral on kooltaan 75 millilitraa.

Mokka- ja nupukkinahkaisten kenkien hoitoon sopivat tuotteetMokka- ja nupukkinahka ovat erittäin kauniita materiaaleja niiden samettimaisten pintojen ansiosta. Ne ovat myös erittäin imukykyisiä nahkoja, joten niiden huoltaminen ja suojaaminen on hyvin tärkeää. Jo ennen ensimmäistä käyttökertaa suojaa mokka- tai nupukkinahkaiset kenkäsi Springyardin kyllästysaineella, joka auttaa kenkiä hylkimään kosteutta ja likaa. Harjaa kengät aina käyttökertojen jälkeen puhtaaksi irtoliasta ja pölystä ja käsittele pinta mokkaharjalla. Puhdistaessasi kenkiä käytä niihin mokka- ja nupukkinahalle sopivaa puhdistusainetta tai -kiveä. Kun kenkien pinnat ovat puhtaat ja kuivat, sivele Suede & Nubuck Renovator Neutral -kenkävoidetta pullossa olevan levittimen avulla tasaisesti ohuelti joka paikkaan. Anna kuivua hyvin ja harjaa sen jälkeen pinta mokkaharjalla. Käsittele kengät vielä kyllästysaineella, jotta pinnasta tulisi hyvin kosteutta ja likaa hylkivä. Muista laittaa kenkiin lepolestit, kun ne eivät ole käytössä. Näin kengät pysyvät mallissaan.

Mokka- ja nupukkikenkiä hoitamalla niiden käyttöikä piteneeMokka- ja nupukkikenkien ylläpito ja huolto on niiden imukykyisen materiaalin johdosta erittäin tärkeää, sillä ilman hoitavaa ja suojaavaa käsittelyä herkkä pinta ei hylji kosteutta ja likaa. Springyardin puhdistustuotteiden, hoitotuotteiden ja suojaavien tuotteiden ansiosta kenkien hoito on tehty helpoksi. Tuotteissa on käyttöjärjestystä mukailevat numerot: ensin kengät puhdistetaan ja puhdistustuotteet onkin merkitty numerolla yksi. Hoitavat tuotteet, kuten mokkaa ja nupukkia hoitava ja virkistävä Suede & Nubuck Renovator Neutral -voide, tulevat vuoroon puhdistuksen jälkeen ja niissä on tästä syystä numero kaksi. Numerolla kolme löydät suojaavat tuotteet, kuten Springyard-kyllästysaine kengille. Valitse vain oikeat tuotteet mokkaisille tai nupukkisille kengillesi ja nauti hyvinvoivista kengistäsi!


Tilaa Springyardin mokalle ja nupukille sopiva kenkävoide Footwaylta!
Springyard on ruotsalaisen Brunngård AB:n kenkien hoitotuotteisiin erikoistunut tuotemerkki, joka kattaa laajan valikoiman laadukkaita kenkien huollossa ja ylläpidossa tarvittavia tuotteita ja tarvikkeita. Tuotteiden jako hoitotoimenpiteiden mukaiseen kategoriaan helpottaa niiden käyttöä ja tekee kenkien hoidosta mukavaa. Kun olet ostamassa uusia kenkiä, tarkista samalla, että kotisi kenkien hoitotuotteet ovat ajan tasalla. Jos on aika hankkia esimerkiksi uusi laadukas kenkäharja, kenkiä hoitava kenkävoide tai kenkiä suojava kyllästysaine, jota voi käyttää myös sisätiloissa, valitse silloin Springyardin laadukkaat tuotteet Footwayn valikoimista. Tilaa mokka- tai nupukkikengillesi sopiva Springyard Suede & Nubuck Renovator Neutral ja muut tarvitsemasi kenkienhoitotuotteet jo tänään. Tee tilaus helposti nettikaupastamme, ja me toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman pian!

Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28479 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×