Kengät lähetetään tänään jos tilaat 04:26:38 sisällä
Viking
Viking - Extreme Purpur/Fuxia
Viking - Extreme Purpur/Fuxia
Viking - Extreme Purpur/Fuxia
3D
Viking
Extreme Purpur/Fuxia
49,00
(55 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Violetti

Malli:

Pieni

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Synteettinen

Varren korkeus:

19 cm

Varren leveys:

32 cm

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

23318-02

Viking Extreme Purpur/Fuxia


Aika ajoin lasten talviset leikit muuttuvat lumisesta sohjoiseksi ja jopa vetiseksi. Silloin vaaditaan jalkineet, jotka sopivat vaihteleviin ja jopa vetisiin olosuhteisiin. Viking on jo vuosikymmenet suunnitellut jalkineita, jotka pystyvät vastaamaan pohjoismaisen sään asettamiin haasteisiin ja tuloksena on muun muassa lapsille suunniteltu Viking Extreme Purpur/Fuxia -saapas, joka sopii erinomaisesti viileisiin, kosteisiin sääolosuhteisiin.

Laadukasta suojaa kostealta ja kylmältä


Viking Extreme Purpur/Fuxia -saappaat ovat täydelliset jalkineet aktiivisille lapsille. Älä anna vesikelien estää lasten leikkejä, vaan pue lapsellesi jalkaan Vikingin tukevat jalkineet, jotka pitävät kylmän ja kostean loitolla ja lämmön sisällä. Nämä saappaat on valmistettu vedenpitävästä PU-materiaalista ja niiden sisäosaa peittää lämmin vuori. Varrensuussa on joustava nauha, jota voidaan kiristää niin, etteivät lumi ja kura pääse tunkeutumaan kengän sisäpuolelle. Paksut pohjat, jotka on reilusti uritetut, tarjoavat erittäin hyvää pitoa talven liukkaille ja kantapään heijastin tekee lapsesta näkyvän pimeässä.

Täydelliset saappaat lasten leikkeihin


Nämä saappaat ovat täydelliset jalkineet lapsen päivittäisiin leikkeihin kylminä ja kosteina vuodenaikoina, sillä kengät pitävät jalat kuivina ja lämpiminä yhdessä toppahaalarin tai sadevaatteiden kanssa. Saappaiden suljettavat suuaukot estävät kosteuden pääsyn jalkoihin, mikä tarjoaa optimaalista suojaa. Saappaiden liila väritys purppuralla tehosteella tarjoaa lapsesi asuun ihanan piristyksen!

Helppoa jalkinehoitoa


Saappaat pidetään puhtaina huuhtelemalla ne leikkien jälkeen juoksevan veden alla. Näin saappaiden materiaali säilyy ehjänä ja siistinä. Sisäpohjallinen ja vuori ovat irrotettavissa ja voidaan tarvittaessa puhdistaa erikseen. Miten helppoa jalkinehuoltoa!
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

29337 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×