Kavat
Kavat
Edsbro Xc Multi

Kenkä on valitettavasti loppuunmyyty

  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Kavat Edsbro Xc Multi

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Valkoinen, Kuvioitu

Malli:

Normaali

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Tuotenumero:

49249-00

Kavat Edsbro Xc MultiKavat on kenkäalan yritys, joka perustettiin Ruotsissa 1940-luvun puolivälissä ja joka valmistaa tänä päivänä maailman suosituimpiin ja laadukkaimpiin lasten kenkiin kuuluvia jalkineita. Kavat on pitänyt jo alustaan alkaen kenkiensä tärkeimpänä ominaisuutena tinkimätöntä ja korkeaa laatua. Mikäli etsit lapsellesi kenkää, joka on upeasti muotoiltu, tyylikäs ja ehdottoman laadukas, Kavat Edsbro Xc Multi on etsimäsi kenkämalli. Kavat Edsbro Xc Multi on lastenkenkä, jonka ominaisuudet ovat kerrassaan uskomattoman mahtavat tehden tästä fantastisen jalkineen, joka ottaa huomioon pienen jalan suuret tarpeet. Ehdoton kestävyys mahdollistaa huolettomat leikit ja vahvistetut kanta- ja varvasosat antavat lisäsuojaa lapsen jaloille. Kavat Edsbro Xc Multi tukee lapsen jalkaa juuri oikeista paikoista. Lapsen on myös helppo pukea ja riisua kenkä itse. Edsbro oli mailman esimmäinen lapsille kehitetty eco-kenkä. Tämä tarkoittaa sitä, että Kavat Edsbro Xc Multi täyttää kaikki EU:n asettamat vaativat kriteerit. Voit siis olla varma, että tämä kenkämalli on kestävä hankinta lapsesi jaloille!

Vedenpitävyyttä, hengittävyyttä ja tinkimätöntä mukavuutta”Xc” kenkämallin nimessä tarkoittaa, että kenkiin käytetään Euroopassa tuotettavaa Cross country -nahkaa. Cross country -nahka on hyvin vedenpitävää, eikä vaadi osakseen mitään hoitamista. Miten täydelliset ominaisuudet! Lisäksi nahka ei sisällä mitään vahingoittavia aineita ja likaannuttuaan se on erityisen helposti pestävissä. Cross country antaa myös lapsesi jalkojen hengittää mitä parhaimmalla tavalla. Jotta Kavat on onnistunut valmistamaan nämä lastenkengät, joiden tavoitteena on olla maailman parhaat, on kenkäyrityksen tullut olla tarkkana kaikkien kenkien yksityiskohtien kanssa. Kavat onkin tehnyt vielä entisestään lisää töitä valmistaessaan näitä upeita kenkiä, saaden niihin uskomattoman upeat ominaisuudet. Kavat Edsbro Xc Multi suojaa pieniä jalkoja tarjoten niille samaan aikaan mahdollisimman mukavan istuvuuden. Lisäksi lapsesi jalat eivät tule näissä kengissä koskaan liian kuumiksi tai hikisiksi hengittävän materiaalin ansiosta.

Jokaiseen tilanteeseen sopiva Kavat Edsbro Xc MultiKavat Edsbro Xc Multi on kenkämalli, joka sopii yhtä hyvin niin jokapäiväiseen arkeen kuin juhlaankin. Kenkämalli sopii mainioksi ensikengäksi, sillä näissä kengissä ensimmäisten askeleiden ottaminen on mukavaa ja ihanaa. Tällöin kannattaa huolehtia, että myös lapsen asu on mahdollisimman mukava ja lapsi pääsee liikkumaan siinä vapaasti saaden täydellisen kokemuksen ensimmäisille askelilleen. Nämä ehdottoman kauniilla nahalla varustetut Kavat kengät sopivat yhdisteltäviksi kaikkiin tilaisuuksiin ja lapsesi tiuhaan vaihtuviin asuihin.

Edsbro Xc Multi on kenkämalli, joka ei vaadi hoitoaKavat Edsbro Xc Multi ei vaadi hoitamista ja on tämän ansiosta ihanteellisen huoleton kenkähankinta lapsellesi. Cross Country -nahka ei kaipaa osakseen hoitoa. Mikäli kenkiä kuitenkin käytetään paljon ja tiheästi, niiden pintaan saattaa tulla kulumia tai jälkiä, jolloin kenkienhoitotuotteet voi ottaa apuun tyylikkyyden palauttamiseksi sekä vedenpitävyyden pidentämiseksi.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28516 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×