Kavat
Kavat
Edsbro XC Blue
41,00
(49 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Kavat on kooltaan normaali 33168 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Sininen

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

60001-92

Kavat Edsbro XC BlueNämä pikkujaloille suunnitellut Edsbro XC Blue -kengät ovat Kavatin klassikko! Ensikengiksikin soveltuvat kävelykenkätyyppiset Edspro XC:t ovat kaikilta ominaisuuksiltaan laadukkaat, joissa ergonomia on otettu ensiluokkaisesti huomioon. Kengät on suunniteltu sitä silmällä pitäen, että näillä kengillä lapsi voi ottaa ensimmäisiä askeliaan. Tätä mallia on valmistettu vuodesta 1984 lähtien. Harva kenkämalli säilyttää suosionsa vuosikymmen toisensa perään, joten on varmaa, että kyseessä on mitä parhain kenkä pienelle lapselle. Kaiken hyvän lisäksi ne ovat ajattoman tyylikkäät. Malli on miellyttävä jalassa, mutta silti myös tukee.

Kavatin lippulaivaKavat on valmistanut kenkiä omalla tuotemerkillään vuodesta 1970. Sen perusti ruotsalainen Ragnar Karlsson, joka oli omien sanojensa mukaan kyllästynyt "roskaan". Hän halusi valmistaa kenkiä, jotka ovat hyvät lapset jalalle ja kestävät. Tämän kyseisen Edsbro XC -mallin suunnitteli Ragnarin lapsenlapsi Calle Karlsson. Kenkää voidaankin pitää yhtenä Kavatin lippulaivoista, sillä sitä on myyty vuosikymmeniä ja se edustaa kaikkea sitä, mitä Kavatin perustajalla oli mielessään alunperinkin.

Laadukas nahkakenkäKavat Edsbro XC Blue on valmistettu aidosta nahasta. Kavatin Cross Country -nahka on maailmakuulua. Sen lisäksi, että se on erittäin kestävä materiaali, se myös hengittää ja hylkii likaa. Näistä syistä se on sekä miellyttävä jalassa, että erittäin käytännöllinen. Kenkien pohja on kumia, antaen pitoa, mikä on tärkeää aina, mutta etenkin ensimmäisiä askeliaan ottavilla lapsilla.

Lisäksi helppohoitoinenKuten mainittua, kengät hylkivät likaa. Jos ne kuitenkin likaantuvat, niin ne voi puhdistaa haalealla vedelllä ja miedolla saippualla. Ne eivät kestä kuumia lämpötiloja, vaan tulee kuivattaa huoneenlämmössä. Kenkiä ei tarvitse käsitellä suojausaineella tai rasvata, vaan ne ovat suoraan valmiit käytettäväksi. Mikäli kengän pinta pääsee vaurioitumaan, voi suojausaine tulla kyseeseen.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

V
Vickan
Kääntää
J
Jeanett, Footway

Hei :slight_smile:
Disse har bar snøring :blush:

Kääntää
0
C
Caroline Karlsson
Kääntää
J
Julia, Footway

Tyvärr kommer vi inte få in dessa igen som det ser ut nu :frowning:

Kääntää
0
E
Emma Roos
Kääntää
J
Jeanett, Footway

Ja, jag tror det, jag skulle nog ha valt 22 :blush:

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

28527 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK