Kengät lähetetään tänään jos tilaat 06:01:41 sisällä
Icebug
Icebug - DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
Icebug - DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
Icebug - DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
3D
Icebug
DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
138,75
(185 €)
Loading...
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Juoksukengät, Nastat

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Pieni

Päällinen:

Gore-Tex, Mokka, Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

52878-00

Icebug DTS2-L BUGrip GTX Black/CharcoalRuotsalaisen Icebugin tarina alkoi vuonna 1999, jolloin suunnittelija Eliza Törnqvist ja hänen poikansa David Ekelund alkoivat yhteistyökumppaninsa kanssa pohtia, miten markkinoille saataisiin silloista parempia talvikenkiä. Kenkiä, jotka olisivat kevyet, lämpimät, kauniin näköiset ja vieläpä talvisissa olosuhteissa pitävät. Mietintä ja yhteistyö tuotti loistavan kengän, jonka pohja pitää hyvin lumella ja jäällä. Icebug hoputtaakin nyt ihmisiä ylös, ulos ja lenkille sekä metsiin nauttimaan talven upeista säistä.

Icebug-juoksukengät talvikeleihinIcebugin mustat, naisille suunnitellut Icebug DTS2-L BUGrip GTX Black/Charcoal -juoksukengät on varustettu BUGrip-kumipohjalla, joiden pitoa lisäävät nastat. Kengän pintamateriaaleina on käytetty mokkaa ja tekstiiliä ja jalkineen kruunaa veden- ja tuulenpitävä Gore-Tex kerros. Vaikka Gore-Tex materiaali pitää veden ja tuulen loitolla, on se kuitenkin hengittävä materiaali, joka päästää höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos kengästä. Kengän lesti antaa varpaillesi paljon tilaa ja pohjan vaimentavat ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta.

Icebug-kengissä talvisille lenkkipoluilleNäissä naisten Icebug DTS2-L -kengissä voit mennä ulos talven tuiskusta ja loskakeleistä huolimatta. Pitävän pohjan ansiosta pääset nauttimaan juoksulenkeistäsi keleistä huolimatta ja Gore-Texin ansiosta jalkasi myös pysyvät kuivina, vaikka lenkkipolulla hieman sohjoa olisikin. Tilaa nyt omat Icebug-kengät, unohda kaikki tekosyyt ja lähde lenkille!

Icebug-kenkiesi hoito-ohjeEnnen ensimmäistä käyttökertaa käsittele Icebug-kenkäsi kengän pintamateriaaleille sopivalla suojasuihkeella. Näin kengät hylkivät paremmin likaa ja vettä. Puhdista likaantuneet kengät käytön jälkeen ja kuivata mahdollisesti kostuneet kengät huolella avattuina huoneenlämmössä. Irrota pohjalliset ja kuivata ne erillään. Kun kengät ovat kuivat, käsittele ne jälleen suojasuihkeella. Näin sinulla on Icebug-kengistäsi iloa vielä pitkään!
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

29998 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×