Sorel
Sorel
Cumberland 010 Black
109
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Kumi, Synteettinen

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

4 cm

Varren korkeus:

20 cm

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

48386-01

Sorel Cumberland 010 BlackSorel on kanadalainen, vuonna 1962 perustettu kenkä- ja vaatevalmistaja, joka valmistaa pohjoisen arktisiin olosuhteisiin sopivia kenkiä, takkeja ja asusteita. Sorelin kengät on tehty kestämään käyttöä ja niihin käytetyt materiaalit ovat hyvin laadukkaita.

Sorel Cumberland – kuivat ja lämpimät jalatNäissä mustissa talvikengissä jalkasi pysyvät kuivina ja lämpöisinä. Vahvasta synteettisestä materiaalista valmistetuissa Sorel Cumberland -kengissä on hyvä kävellä ja niiden pitävä pohja tekee askeleista vakaita. Kenkien nyörityksen avulla säädät varren juuri sinun jalkaasi sopivaksi. Kengän ompelu- ja viimeistelytyöt on tehty laadukkaasti ja tämä kenkä todella kestää käytössäsi pitkään.

Erinomaiset talvisiin olosuhteisiinSorel Cumberland -talvikengät sopivat hyvin talvisten ulkoiluvaatteiden kanssa käytettäviksi kengiksi. Toppatakit, toppahousut ja kenkien väriin sopivat nahkaiset tumput sekä lämpimät myssyt täydentävät oikeanlaista talvista pukeutumista ja pysyt lämpimänä kylmilläkin ilmoilla. Oikeanlainen pukeutuminen auttaa sinua nauttimaan kauniista talvipäivistä ja ulkoilusta, vaikka pakkasta olisi paljonkin. Sorel Cumberland -talvikengät ovat päivittäinen osa Suomen talvea.

Sorel Cumberland -kenkien hoitoSorel Cumberland -kengät on tehty kestämään kovaakin käyttöä, mutta näistä laadukkaista talvikengistä kannattaa siitä huolimatta huolehtia hyvin. Teillä käytettävät hiekoitushiekka ja maantiesuola jättävät jälkensä kenkiin kuin kenkiin ja onkin tärkeää puhdistaa talvikengät säännöllisesti, jotta ne säilyisivät pitkään kauniin näköisinä. Harjaa irtolika kengistä pois ja pyyhi tahrat miedolla saippuavedellä kostutetulla liinalla. Anna kenkien myös kuivua ilmavassa paikassa huoneenlämmössä aina käyttökertojen jälkeen. Näin sinulla on vielä pitkään iloa Sorel Cumberland -talvikengistäsi.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

M
Magdalena6405
J
Juni, Footway

Heippa Magdalena,

valitettavasti kyseisissä kengissä ei ole irroitettavia huopa sisäkenkiä sisällä. :slight_smile:

0

Viestit muilla kielillä

C
Cecilie Marie Huse
Kääntää
J
Jeanett, Footway

Hvis du søker på “bred” bare så kommer mange brede modeller opp. Ellers skulle jeg anbefale Ilves eller Sorel - winter carnival :slight_smile:

Kääntää
0
G
GRO HEGE EILERTSEN
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

30560 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK