Crocs
Crocs
Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
39,00
(46 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Crocs on kooltaan normaali 15744 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Kumi, Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

60006-62

Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/BlackCrocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black on naisten matalavartinen kumisaapas, joka näyttää, että myös kumisaappaat voivat käytännöllisyden lisäksi myös hyvät jalassa ja jopa tyylikkäät! Crocs on tunnettu kevyistä kengistään ja sitä myös nämä saappat ovat. Senpä takia monen tekee mieli vetää nämä jalkaan jopa kuivillakin keleillä. Ne ovat myös yksinkertaisen kauniit. Saappat toki sopivat myös sadekeleille, sillä ne ovat täysin vedenpitävät joustovahvikkeisiin saakka. Joten joustovahvikeen alareunaa syvempiin vesilätäköihin ei ehkä kannata mennä seisomaan, muuten kyllä jalat pysyvät taatusti kuivina. Näillä lenkkeilytät vaikka koiran sateella, sillä jalat eivät väsy siten, kuin ehkä perinteisimmissä kumisaappaissa. Tämän mahdollistaa sekä jo mainittu keveys, että muotoilu, jonka ansiosta saapas on tukeva jalassa eikä hölsky.

Crocs - nopeasti maailmanmaineeseenCrocs tuli tunnetuksi alunperin vuonna 2002 klassikkomallillaan Classic Clog. Kengän malli ja Crocsin käyttämä patentoimansa materiaali tekivät kengistä supersuositut hyvin nopeasti. Nykyään Crocsin mallistoon kuuluu kaikenlaisia kenkiä erilaisiin tarpeisiin, joskin kaikki kengät on edelleen valmistettu heidän jo mainitusta omasta materiaalistaan.

Croslite -materiaaliCroslite on Crocsin patentoima umpisoluhartsi, jolla on aivan ainutlaatuiset ominaisuudet. Kengät tuntuvat pehmeiltä ja miellyttäviltä ja ennen kaikkea aivan harvinaisen kevyiltä. Lisäksi Croslite hylkii likaa, eikä siihen juurikaan tartu hajut. Juuri näihin ominaisuuksiin Crocsien jalkineiden suosio perustuu. Myös Crocs Freesail Chelsea Boot W -saappaat on valmistettu Croslitestä. Kengän varren molemmilla sivuilla on pukemista ja riisumista helpottavat joustopaneelit, jotka ovat tekstiiliä. Saappaissa on myös Dual Cross Comfort -ominaisuus, joka vaimentaa iskuja tehokkaasti.

Croslite -materiaalin hoito-ohjeetCroslite hylkii likaa, joten ihan helposti kengät eivät tahriinnu. Jos niin kuitenkin käy, ne voi pestä käsin haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella. Liuottimia sisältäviä pesuaineita ei saa käyttää, ja kovaa hankausta tulee vältää, jottei saappaan pinta vahingoitu. Croslite ei myöskään kestää kovaa kuumuutta, joten kuivausrumpuun niitä ei voi laittaa. Myös altistusta suoralle auringon valolle pitkiä aikoja tulee välttää, sillä korkea lämpötila saattaa aiheuttaa materiaalin vääntymistä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

J
Jo
Kääntää
E
Ellise Toop
Kääntää
M
Marlena, Footway
0
K
Katrine Bredahl
Kääntää
Beyhan, Footway

Hej Katrine, da disse støvler ikke er så højskaftet, vil det blive lettere at få foden ned i :slight_smile:

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

28565 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK