Crocs
Crocs
Crocs Classic Navy
37
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Crocs on kooltaan normaali 15744 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Sininen

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

07944-00

Crocs Classic Navy


Crocs Classic Navy -sandaalit ovat todelliset klassikot! Crocs tunnetaan innovatiivisista sandaaleistaan, jotka ilmestyttyään markkinoille valloittivat useimmat kodit. Näitä jalkineita löytyy lukuisista kodeista ympäri maailman. Tuotemerkin Classic Navy -malli edustaa brändille tuttua kesäistä jalkinemallia, joka on valmistettu innovatiivisesta, tuotemerkin kehittämästä Croslite-materiaalista.

Crocs - ainutlaatuiset kesäajan sandaalit


Crocs Classic Navy on innovatiivinen sandaalimalli naisille ja miehille. Tätä sandaalia voidaan käyttää lähes missä tahansa, kun sää sen sallii. Alkujaan nämä sandaalit oli suunniteltu purjehdukseen, sillä ne ovat materiaaliltaan kevyet, iskuja vaimentavat ja jaloille erittäin mukavat sekä tarjoavat askeliin tukevaa pitoa. Juuri näiden ominaisuuksiensa ansiosta Crocs-sandaalit levisivätkin aikanaan nopeasti yleiseen tietouteen ja lähes kaikkien käyttöön.

Pukeudu rennosti Crocseihin


Nämä sandaalit on kuin luotu käytettäviksi rentoina kesäpäivinä rannalla, puutarhassa, kotona tai vaikkapa ostoksilla. Voit käyttää kenkiä eri sääolosuhteissa, satoi tai paistoi, niin vedessä kuin maallakin. Yhdistele Crocs Classic Navy -kenkiä kesäisten suosikkiasujesi, kuten uima-asujen, shortsien ja mekkojen kanssa. Kenkien mariininsininen väri sopii hienosti yhteen tyylikkäiden, niin yksiväristen kuin kuviollistenkin ranta-asujen kanssa.

Kenkähyllysi ehdottomasti helppohoitoisimmat jalkineet


Voitko enää löytää helppohoitoisempia kenkiä, kuin nämä? Crocsit eivät tarvitse osakseen sen kummempaa huoltoa, kunhan puhdistat ne liasta ja pölystä huuhtelemalla ne aika ajoin juoksevan veden alla. Anna sandaaliesi kuivua huoneenlämmössä ja vältä suoraa auringonpaahdetta, jotta kenkien tyylikäs väri säilyisi mahdollisimman pitkään.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

A
Anonym
A
Anonym
A
Anonym

28117 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK