Kengät lähetetään tänään jos tilaat 07:31:11 sisällä
CAT
CAT - Colorado Womens Honey Reset
CAT - Colorado Womens Honey Reset
CAT - Colorado Womens Honey Reset
3D
CAT
Colorado Womens Honey Reset
109
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Malli:

Suuri

Päällinen:

Nahka, Nupukki

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

00960-02

CAT Colorado Womens Honey Reset
Ikonisen ja rakastetun odotettu paluu – CAT-talvibootsit ovat taas täällä ilahduttamassa useita fanejaan! Naisten CAT Colorado Womens Honey Reset on se legendaarinen kenkämalli, joka kestää laadullaan sekä ajan hampaita että muuttuvaa muotia, pysymällä aina ajankohtaisen tyylikkäänä. Naiset ympäri maailmaa odottavat talven tuloa, vain jotta saisivat ottaa CAT-bootsinsa pian esille!


Laatua ja kestävyyttä naisten jalkoihin
CAT-saappaat on alun perin valmistettu kestämään vuosia työmaalla. Vuosien saatossa ne ovat saaneet huiman suosion aivan kaikessa vapaa-ajan käytössä ja ne ovat jokaiselle käyttäjälleen todelliset luottokengät. Kenkämerkki yhdistää pohjat kiinni saappaisiin käyttämällä hyödyksi rengasvalmistaja Goodyearin teknologiaa - tämä jos jokin on takuu kestävyydestä! Colorado Womens Honey Reset -saappaiden päällys on valmistettu luonnollisesta nupukkinahasta, joka on CAT-saappaiden tunnusmerkki. Materiaalien ja valmistutekniikan yhdistelmä suojaavat jalkoja kylmältä ja kostealla parhaalla mahdollisella tavalla.


Luottokenkä luontoon, töihin ja kaupungin kaduille
CAT Colorado Womens Honey Reset -saappaiden luonnollinen nahkamateriaali mukautuu käyttäjän jalan muotoon, mitä pidempään bootsit ovat käytössä. Jalkojen liikkeiden mukaisiksi mukautuvat materiaalit eivät hierrä, minkä johdosta saappaat sopivat hyvin niin työntekoon kuin luonnossa liikkumiseenkin. Ajattoman värityksen ja muotoilun ansiosta nämä saappaat ovat yleinen näky suurkaupunkien katumuodissa - vuodesta toiseen!


Hoitovinkit CAT-saappaille
Lian yllättäessä pehmeän liinan ja miedon saippuan yhdistelmä tekevät CAT-saappaille hyvää. Kiillottamalla kengät aika ajoin nupukkinahalle sopivin hoitotuottein saat saappaista kaiken irti ja ne kestävät mukanasi vielä pitkän matkan!
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

R
Raisa

Normaali vai leveä lesti?

 · Vastaa · 
Kashira, Footway

Hei Raisa, normaali.

 · Vastaa · 
Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

30042 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×