Crocs
Crocs
Classic Clog K Black
22
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Crocs on kooltaan normaali 15744 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Harmaa

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

60065-19

Crocs Classic Clog K BlackCrocs:in Classic Clog K Black on Crocsin klassikkokenkä, josta Crocsin tarina alkujaan alkoi. Eikä ihme. Classic Clog on kevyt ja miellyttävä kenkä, joka on helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois ja kestää vielä katsettakin. Kenkä on valmistettu Crocsin patentoimasta materiaalista, ja se on tunnettu keveydestään, pehmeydestään ja siitä että se hylkii likaa. Nämä kengät sopivat yhtä hyvin kesällä ulkoiluun, kuin myös sisäkengiksikin esimerkiksi kouluun tai päiväkotiin.

Näistä kengistä alkoi Crocsin historiaCrocs on nykyään maailmanlaajuisesti tunnettu kenkämerkki, jonka tarina alkoi nimenomaan tästä mallista vuonna 2002. Malli ylsi supersuosioon ennätysajassa ja se on edelleen Crocsin lippulaiva ja hyvin suosittu. Nykyään Crocs valmistaa satoja malleja erilaisia kenkiä, mutta tämän mallin suosio ei ole hiipunut kaikkina näinä vuosina.

Kengän materiaalitClassic Clog K Black on valmistettu Crocsin patentoimasta umpisoluhartsista, Croslite:sta. Materiaalin ansiosta kenkä on pehmeä, erittäin kevyt ja ja hylkii likaa. Keveytensä vuoksi kenkiä tuskin tuntee jalassaan ja tästä Crocs on tunnettu.

HelppohoitoisetKenkien materiaali Croslite hylkii itsessään jo likaa, joten kovin helposti nämä kengät eivät tahriinnu. Jos niin kuitenkin käy, ne puhdistetaan kostealla liinalla. Kengät suositellaan pestävän ainoastaan käsin. Kovia lämpötiloja ne eivät kestä, joten kuivausrumpuun niitä ei voi laittaa. Samasta syystä niiden altistamista suoralle auringon valolle pitkiä aikoja on myös syytä välttää, sillä kuumuus voi aiheuttaa materiaalin vääntymisen.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

A
Alvilda Jørgensen
Kääntää

28384 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK