Reebok Classic
Reebok Classic
CL LTHR Int-White
72,00
(85 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Reebok Classic on kooltaan normaali 4699 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Valkoinen

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

3 cm

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

11764-01

Reebok CL LTHR Int-WhiteJoseph William Foster huomasi 1890-luvulla kaikkien urheilusta pitävien joutuvan juostessaan ponnistelemaan jaksaakseen pidemmälle. Tähän tarpeeseen hän perusti yrityksen nimeltä Reebok, alkaen kehittää ja valmistaa nappuloilla valmistettuja juoksukenkiä, jotka sopivat juoksijoiden vaativiin tarpeisiin. Pian Reebokista tulikin suuri menestys. adidas Group on omistanut tuotemerkin vuodesta 2005 lähtien ja Reebok valmistaa vielä entistäkin laadukkaampia tuotteita, jotka sopivat aktiivisen elämäntyylin omaaville ihmisille. Tätä nykyä tuotemerkin valikoima on kasvanut ja yritys valmistaa laadukkaita jalkineita sekä urheiluun sopivia vaatteita ja apuvälineitä kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin. Innovatiiviset ratkaisut, tyylikäs design sekä upeat yksityiskohdat ovat olleet viemässä Reebokin suurta suosiota eteenpäin. Reebok CL LTHR Int-White on kokonaan raikkaan valkoinen urheilukenkä, joka saa sinut unohtamaan kaiken muun juostessasi tai treenatessasi ja voit keskittyä nauttimaan kenkien uskomattomasta mukavuudesta.

Huolella suunniteltu kenkämalli tarjoaa tinkimätöntä mukavuuttaReebok CL LTHR Int-White auttaa sinua kulkemaan mukavan pehmeästi koko päivän. Kengän ympärillä kulkeva pehmeä nahkamateriaali sekä normaali istuvuus edesauttavat tinkimätöntä ihanuutta, jonka jalkasi pääsevät kokemaan. Kuminen pohja auttaa välttämään jalkojen väsymistä tarjoten tukea juuri sinne, minne kuuluukin. Kengän etuosan nauhoitus tarjoaa kengän ilmeeseen rennon muodikkaan vaikutelman. Reebok CL LTHR Int-White on urheilukenkämalli, jota on saatavilla niin naisille kuin miehillekin. Tämä kenkä sopii hyvin kaikkeen vapaa-aikaan, aina silloin, kun haluat jaloillesi parasta, pitkäkestoista mukavuutta. Kenkien valkoinen, raikas väri nostattaa kaikki arkiasusi aivan uusille tasoille!

Tyylikästä muodikkuutta urheiluun ja vapaa-aikaanReebok CL LTHR Int-White sopii yhteen niin hameiden, farkkujen, shortsien kuin treenitrikoidenkin kanssa. Niiden tyylikäs ilme yhdistyy helposti erilaisiin vapaa-ajan asuihisi. Kenkämallin valkoinen ilme levittää ympärilleen raikkautta ja trendikkyyttä. Valkoinen on uusi musta, sanotaan. Aikaisemmin urheilukengät olivat lähes poikkeuksetta mustia, harmaita tai ylipäätään tummansävyisiä. Nykyisin on toisin. Muodin suunnat ovat muuttuneet ja urheilukengätkin kuuluvat nykyisin muodin piiriin, julkkisten ympäri maailman alettua esiintymään suurten tuotemerkkien urheilukengissä. Nykyisin juoksupoluilla näkeekin juoksijoiden jalassa yhä enemmän joko hyvin värikkäitä tai kokonaan valkoisia malleja.

Hyvin hoidetut kengät pysyvät valkoisina pitkäänMikäli tykkäät juosta, pyöräillä tai kävellä ulkona urheilukengissä myös sateisilla ja kuraisilla keleillä, sinun on hyvä tietää miten pidät valkoiset Reebok CL LTHR Int-White kenkäsi raikkaina ja tyylikkäinä. Mikäli kenkiisi tulee tahroja tai likaa, saat ne useimmiten poistettua heti käytön jälkeen pyyhkimällä niitä kostealla liinalla. Kenkiin voi käyttää myös niille sopivia hoitotuotteita, kuten sisä- ja ulkopuolen puhdistussuihkeita, nahkarasvaa, puhdistusaineita sekä vedenpitäviä kyllästysaineita. Pakkaukset ovat riittoisia ja kestävät pitkään, vaikka huollatkin Reebok CL LTHR Int-White kenkiäsi säännöllisesti. Kengät suositellaan kyllästettävän ennen ensimmäistä käyttöä. Lue käyttöohjeet huolella hoitotuotteiden pakkauksista.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

S
Sari
Kashira, Footway

Vaikea tietää Sari mitä mallia tarkalleen etsit. Ota yhteyttä asiakapalveluun jos sinulla on kuva tai tarkempaa tietoa kyseisestä kengästä.

0
A
Adelina
W
Wilhelmina
Näytä lisää julkaisuja

28599 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK