Shepherd
Shepherd
Cilla Navy
42
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Sininen

Malli:

Normaali

Päällinen:

Villa

Sisäpuolen materiaali:

Villa

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

48227-02

Shepherd Cilla Navy


Shepherd of Sweden on Ruotsissa vuonna 1982 perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia ja tyylikkäitä jalkineita ja vaatteita lampaannahasta ja lampaanvillasta. Yritys asettaa suuren painoarvon ympäristöystävällisyyteen ja sen materiaalit tulevatkin ainoastaan tuottajilta, jotka eivät käytä tuotannossaan lampaisiin mulesing-menetelmää.

Ihanteellinen lämpötila jaloillesi


Lampaanvilla pitää jalkasi miellyttävän lämpiminä luonnollisella tavalla. Toisaalta se myös viilentää kuuman tullessa, joten jalkasi eivät koskaan hikoile näissä hengittävissä, mukavissa tohveleissa. Onko mitään ihanampaa kuin työntää viluiset jalat kylmänä talviaamuna lämpimiin, pehmeisiin tohveleihin? Varhainen herätys muuttuu ehkä jopa hiukan vähemmän työlääksi, kun vuoteesta noustessa jalat välttyvät kylmältä lattialta.

Tyylikkyyttä kotiin tai töihin


Shepherd Cilla Navy -tohveleiden kumipohjassa on hyvä pito, joten ne käyvät mainiosti myös sisäkengiksi töihin, vaikka lattiat olisivat vähän liukkaammatkin. Lisäksi nämä laivastonsiniset tohvelit ovat erittäin tyylikkäät ja sopivat hyvin yhteen lähes kaikkien vaatteiden kanssa. Jos istut mielelläsi TV:n ääressä jalat sohvalla, pidä nämä tohvelit vieressäsi lattialla, josta ne on nopea ja helppo sujauttaa jalkaan, jos sinulle tulee mainoskatkon aikana asiaa vaikkapa jääkaapille.

Minimaalista hoitoa


Lampaanvilla ja lampaannahka hoitavat yleensä itse itsensä, mutta jos Shepherd-tohvelisi kaipaavat puhdistusta, pese ne käsin haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Anna tohveleiden kuivua aina huoneenlämmössä, äläkä koskaan esimerkiksi lämpöpatterin päällä. Tohvelisi voivat hyvin, jos tuuletat niitä silloin tällöin ulkona.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

P
Pirkko Lamminpää
P
Pirkko Lamminpää

Viestit muilla kielillä

H
Helena
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

30881 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK