Converse

Asiakastiedot

Converse on kooltaan normaali 10803 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Valkoinen

Päällinen:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

25173-19

ConverseConverse-kengät ovat todella kovassa suosiossa varsinkin nuorison keskuudessa. Kengät ovat hyvin kestävät ja sopivat monen vaateparin kanssa. Värejä on valittavissa valkoisesta mustaan ja punaisesta siniseen ja vihreään sekä mukana on myös muita upeita värejä. Converset tarvitsevat niin sanotun sisäänajon, jonka alussa käyttäjä luultavasti ei tule säästymään rakoilta. Kengät eivät sen suuremmin sovellu urheiluun, vaikka kenkien nimi antaa toisen kuvan, sillä Converseja kutsutaan urheilukengiksi. Kenkä ei tue jalkaa kunnolla urheillessa, mutta kaupunkielämään Converset sopivat kuin nenä päähän.

Ajaton KlassikkoConverset olivat ihan ensimmäisenä Chuck Taylorin jalassa vuonna 1917, minkä jälkeen Converset juurruttivatkin paikkansa suosittujen kenkien isossa maailmassa. Kengässä on varpaiden kohdalla kuminen suoja ja myös pohja on kumia. Materiaalia löytyy nahasta tekstiiliin ja kankaaseen.

White MonoTäysin valkoinen kenkä on helppo liata Suomen sateisessa syyssäässä tai kevään mutalammikoissa. Muista siis pitää hyvää huolta kengästäsi. Valkoinen on hyvin neutraali väri, joka on osittain yksi syy miksi ihmiset ostavat paljon valkoisia kenkiä. Valkoinen on myös itsessään ajaton klassikko, joka sopii minkä värisen vaatteen kanssa vain ikinä haluat sen yhdistää.

Kengän hoito ja ylläpito
Pieniin jälkiin suositellaan niiden poistoa kostealla liinalla tai sienellä. Monet ovat myös laittaneet Conversensa pesukoneesen, tosin ei tietenkään nahkakenkää. Nahkalle on olemassa suihkeita, joita löytyy kivijalkakaupoista ja jotka auttavat sinua hoitamaan nahkapintaa. Kengännauhat voit laittaa iloisesti pyörimään pesukoneeseen.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

S
Sarab
A
Anna Niukkanen
H
Hanna, Footway

Moi! :slight_smile: Heinäkuussa meille tulee taas myyntiin kokoa 38 :+1:

0
M
Maija Suomela
Näytä lisää julkaisuja

28418 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK