Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
29
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Ilse Jacobsen on kooltaan normaali 1306 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful01 BlackNäissä Ilse Jacobsen Cheerful01 Black -varvassandaaleissa kelpaa kävellä niin rannalla kuin vaikka kaupungillakin. Paksu pohja on muotoiltu ja mukava kävellessä. Pohjassa on köyden tai korinpunontaa muistuttava kuviointi. Varpaiden väliin tuleva osa on muotoilultaan pyöreä, jolloin se ei helposti ala hiertää varpaanväliä.

Ilse JacobsenIlse Jacobsen valmitaa kenkiä, jotka ovat rentoa luksusta yhdistettynä skandinaaviseen elämäntyyliin. Lisäksi sen mallistoon kuuluu vaatteet ja käsilaukut. Tanskalainen yritys on erityisen kiinnostunut ymäristöasioista; se käyttää tuulivoimaa. Lisäksi se lahjoittaa osan tuotteistaan kriisialueille.

MateriaaliNämä flip flopit ovat synteettistä materiaalia. Ulkopohja on kumia antaen pitoa.

Näin puhdistatNämä sandaalit on paras puhdistaa pyyhkimällä kostealla. Tarvittaessa voi käyttää mietoa pesuainetta, kunhan varmistaa, ettei pesuainetta jää kengän pinnalle. Pesukoneeseen niitä ei kannata laittaa, eikä niitä voi kuivattaa kuivausrummussa.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

L
lizp
Kääntää
K
Karen Hutchison

I have also found this with a pair of the wellies, they leaked and the fleece lining is not the same. I have been wearing the same model for over 15 years the quality is not the same.

Kääntää
1
K
Kersti Andersson
Kääntää
M
Marie
Kääntää
Caroline, Footway

Om du upplever problem med dina skor vill vi gärna att du tar kontakt med vår kundtjänst, på telefon eller på mejl :slight_smile: Alla uppgifter hittar du längst ned på sidan.

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

28318 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK