Crocs
Crocs
Baya Slide Black

Kenkä on valitettavasti loppuunmyyty

  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

24763-00

Crocs Baya Slide BlackCrocs on kenkämerkki, joka tuli tunnetuksi kuuluisalla, klassisen kumisella kenkämallillaan, valloittaen maailman nopeasti. Perinteisten Crocs-mallien lisäksi yritys valmistaa tänä päivänä myös useita, toinen toistaan upeampia kenkämalleja, jotka ovat todella suosittuja ympäri maailman. Crocs Baya Slide Black on kenkämalli, joka istuu fantastisella mukavuudellaan jalkaan täydellisesti. Tämä slip-in mallinen sandaali sujahtaa jalkaan ja pois jalasta helposti, lainkaan käsiä apuna käyttäen. Kumipohja tarjoaa jaloillesi sekä ihanan tuen että kevyesti hierovan tuntemuksen. Käytännöllisellä muotoilullaan tämä on kenkämalli, joka sopii mainiosti kesä- ja lomakengäksi varmistaen käytännöllisyydellään jaloille loputtomasti jatkuvan mukavuuden. Kaiken tämän lisäksi Crocs Baya Slide Black kenkiä voi huoletta käyttää aamusta iltaan ja milloin tahansa, kun helppokäyttöisyys ja mukavuus ratkaisevat – vaikkapa hakiessasi postisi postilaatikosta.

Käytännöllisen mukavaa muotoiluaCrocs on tuotemerkki, joka tunnetaan ennen kaikkea kestävästä, erinomaisesta kumimateriaalistaan sekä käytännöllisen mukavasta muotoilustaan. Crocs Baya Slide Black tarjoaa sisäpuolen kuvioinnillaan jaloillesi myös ihastuttavan, hierontaa muistuttavan tuntemuksen. Jalkine on muotoon valettu yhdestä ainoasta kappaleesta, mikä varmistaa kengälle korkean laadun ja ehdottoman kestävyyden. Crocs-jalkineiden kumimateriaali on kevyttä ja ne on varustettu ilmaa vaihtavilla aukoilla, mikä lisää jalan mukavuutta entisestään ja säästyt huolehtimasta jalkojen mahdollisesta hikoamisesta. Baya Slide Black lisää jalkojesi mukavuutta tarjoten myös pohjan kaltevuudellaan reilusti tukea sekä hyvän iskunvaimennuksen.

Täydelliset rannalle ja jokaiseen kesäisen rentoon asuunCrocs Baya Slide sopii mainiosti kesäisen rentoon asuusi ja erityisen hyvin suunnatessasi rannalle. Crocs Baya Slide kenkien musta väri saa ne sopimaan mainiosti jokaiseen rennon kesäiseen asuusi sen väristä tai kuvioinnista riippumatta. Tämä on täysin vedenpitävä kenkä, minkä ansiosta voit käyttää sitä myös uimakenkänä joko rannalla tai altaalla mukavaa aikaa viettäessäsi. Mikäli kengät sattuvat likaantumaan esimerkiksi hiekasta, ne on todella helppo huuhdella vedellä. Kaiken kaikkiaan Crocs Baya Slide on erinomainen lomasandaali kestävyydellään ja loputtomalla mukavuudellaan. Lisäksi tämä on sandaali, joka ei paina juurikaan mitään ultrakevyen kumimateriaalinsa ansiosta. Näin ollen Crocs Baya Slide kengät on helppo ottaa matkalle mukaan.

Kerrassaan helppohoitoiset kesäsandaalitCrocs Baya Slide sandaalit hankkiessasi vältät aivan kaiken puhdistamiseen, huoltamiseen ja voitelemiseen liittyvät askareet, joita kengät yleensä vaativat. Nämä kengät on valmistettu kauttaaltaan kumista, minkä ansiosta riittää, että kenkien likaantuessa huuhtelet ne helposti ja näppärästi juoksevan veden alla. Tämän ominaisuuden ansiosta vältät kaiken sen työlään huoltamisen, mitä kenkien hankinta saattaa sisältää. Tämän helpompaa kenkää saa todellakin hakea! Jotta kenkäsi säilyttäisivät mustan värinsä, niitä kannattaa säilyttää sisätiloissa eikä koskaan suorassa auringonvalossa, joka saattaa vaalentaa niiden pintaa. Näin varmistat, että uudet kesäiset suosikkikenkäsi ilahduttavat sinua vielä pitkään, vuodesta toiseen!
Näytä Lisää.

Keskustelu

Teillä pitäisi olla koko
M4 - W6

Vastaa
Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

30910 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×