Johanna tietää kaiken peruutusoikeudesta sekä siitä miten toimia, jos haluatkin palauttaa kenkäsi.

Hei! Minkälainen peruuttamisoikeus teillä on?

Noudatamme etämyyntisäännöksiä, jotka takaavat sinulle 14 päivän peruuttamisoikeuden. Koska me Footwaylla haluamme tehdä sinulle asiakkaana kaupan peruuttamisesta vielä helpompaa, olemme pidentäneet peruuttamisoikeutta 180 päivään. Tämä tarkoittaa, että mikäli kengät eivät istuneet niin hyvin kuin toivoit, sinulla on puoli vuotta aikaa palauttaa kengät meille. Kenkien tulee olla käyttämättömät, eli ainoastaan sisätiloissa sovitetut. Tarjoamme tietysti palautuksen toimitusmaksun. Footwayn pidennetyllä peruuttamisoikeudella etämyyntisäännöksistä eroten sinun ei tarvitse ilmoittaa meille kauppasi peruuttamisesta, mutta voit halutessasi ilmottaa, kun kengät ovat matkalla takaisin meille. Tämän voit tehdä lähettämällä sähköpostia, soittamalla asiakaspalvelumme ihanille asiakaspalvelijoille tai vaihtoehtoisesti lähettämällä meille oheisen  peruuttamislomakkeen.

Mitä eroa on Footwayn peruuttamisoikeudella ja avokaupalla? 

Ei mitään! Meillä voit peruuttaa kaupan 180 päivän ajan ja saada rahasi takaisin. Tämä koskee tietysti sekä normaalin että alennetun hintaisia kenkiä. 

Mitä tapahtuu maksun kanssa peruuttaessani kaupan?

Et tietystikäään maksa mitään kauppaa peruuttaessasi, niin kengistä kuin toimituskuluistakaan. Kenkien palautuessa meille niistä maksamasi summa palautetaan sinulle. Lue lisää kohdasta Palautus ja takaisinosto!

Voinko peruuttaa kaupan, mikäli kenkiä on käytetty?

Käytännössä kyllä voit, mutta meillä Footwaylla on tuolloin oikeus vähentää tuotteen käytön myötä arvon alenemisesta aiheutuneet kustannukset. Vinkkinä kerrottakoon, että kokeile kenkiä ensin sisätiloissa, ennen kuin päätät niiden pitämisestä.


30320 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×