Springyard
Springyard
Applier Plus Brush Universal
6
Loading...
  • Kaikki kengät varastossa!
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Springyard Applier Plus Brush Universal

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Väri:

Beige, Ruskea

Tuotenumero:

55167-00

Monikäyttöinen kenkäharja kenkiesi hoitoonSpringyardin kehittämän kaksipuolisen kenkäharjan avulla sinun on helppo hoitaa kenkiäsi, olivatpa ne sitten valmistettu nahasta, kankaasta tai keinomateriaaleista. Harjan yhdellä puolella on kenkävoiteen levitykseen sopiva pyöreä levitysharja ja toisella puolella on kenkien kiillotukseen sopiva kiillotusharja. Voit käyttää harjaa myös kenkien puhdistukseen ja puhdistusvaahdon levitykseen - miten näppärä ja monipuolinen tarvike kenkiesi hoitoon! Harjan rakenne on puuta ja harjakset ovat sianjouhea. Harjan pituus on 25 senttimetriä ja sen varressa on reikä, jotta voit halutessasi ripustaa harjan naulaan tai koukkuun.

Kenkäharjat ovat tärkeä osa kenkien huoltoaKäytämme päivittäin kenkiä ja joinakin päivinä sääolosuhteet ovat sellaiset, että kengät likaantuvat helposti. Tästä syystä on tärkeää, että heti kotiin tultuasi sinulla on käsilläsi kenkien puhdistamiseen sopiva kenkäharja. Harjalla saat helposti poistettua kengissä olevan irtolian ja pölyn ja samalla voit tarkistaa, ovatko kengät mahdollisesti päässeet myös kostumaan. Silloin on tärkeää avata kengät kunnolla ja antaa niiden kuivua hyvin huoneenlämmössä. Mikäli kengät tarvitsevat perusteellisempaa puhdistusta, käytä kenkien materiaaliin sopivaa puhdistusainetta. Springyardin kaksipuolinen harja sopii myös puhdistusvaahdon levittämiseen sekä kenkien puhdistukseen. Kenkien huollossa tarvittavia harjoja kannattaa olla käytössä useampia, yksi harja irtolian ja pölyn poistamiseen, toinen harja puhdistustuotteen kanssa käytettäväksi ja kolmas kenkävoiteen levitykseen ja kenkien kiillottamiseen. Tässä kätevässä harjassa saat jo näistä kaksi!

Kenkiäsi huoltamalla ja harjaamalla pidennät niiden käyttöikääKun huollat ja harjaat kenkiäsi säännöllisesti, pidennät myös niiden käyttöikää huomattavasti. Kenkien puhdistus, hoito materiaalille sopivalla hoitotuotteella ja suojaaminen esimerkiksi kyllästysaineella takaavat sinulle sen, että kenkäsi kestävät paremmin kosteutta, pysyvät tyylikkään näköisinä, ja kun hoito on säännöllistä, myös kenkien puhdistus on helpompaa. Uusia kenkiä ostettaessa on hyvä tarkistaa samalla, että kotoasi löytyvät uusien kenkiesi huollossa tarvittavat hoitotuotteet ja -tarvikkeet. Eri materiaaleja hoidetaan eri tavoin ja erilaisin tuottein. Pääsääntönä kuitenkin on, että irtolika ja pöly tulee poistaa aina heti kenkien käyttökerran jälkeen, sillä tuoreet tahrat lähtevät yleensä irti pinttynyttä likaa helpommin. Mokkaiset ja nupukkiset kengät kannattaa harjata mokkaharjalla, kun taas nahkaiset ja keinomateriaalista tehdyt kengät sekä canvaskengät voit harjata puhtaiksi pölystä ja irtoliasta Springyardin kenkäharjalla.

Tilaa Springyard kenkäharja ja muut kenkien hoitotarvikkeet Footwaylta!Kenkien huolto- ja ylläpitotuotteisiin erikoistunut tuotemerkki Springyard tarjoaa sinulle laadukkaita tuotteita kenkien huoltoon ja saat tilattua ne kätevästi Footwaylta – vaikkapa näppärästi kenkäostosten lomassa! Tuotemerkki jaottelee tuotteet neljään eri tuoteryhmään ja käyttää numerointia myös tuotteissaan. Tämä helpottaa sinua kenkien huoltotoimenpiteissä, sillä numerolla yksi on merkitty ensimmäisenä käytettävät puhdistustuotteet, minkä jälkeen käytetään numerolla kaksi merkittyjä hoitavia tuotteita ja numero kolmosena tulevat kenkien suojaamiseen tarkoitetut tuotteet. Neljännen ryhmän tuotteita ovat kenkien sisäpintoja raikastavat tuotteet. Valitse oikea kenkien huoltoon tarvitsemasi tuote kenkien materiaalin perusteella, valitse vielä mukaan laadukas, kaksipuolinen Springyard kenkäharja ja klikkaa tilaus meille. Toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman pian!
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28541 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×