Duffy
Duffy
97-10084 Black
35,00
(42 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Duffy on kooltaan normaali 9960 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Synteettinen nahka

Ulkopohja:

Synteettinen

Korko:

8 cm

Varren korkeus:

7 cm

Yksityiskohdat:

Solki

Tuotenumero:

60035-32

Duffy


Duffy on, hieman yllättäen, ruotsalainen kasvava kenkämerkki. Duffy työstää itse kengät aloittaen ideasta, jatkaen tuotantoon ja valmistukseen, laaduntarkkailuun ja myyntiin. Duffyn kenkiä on myynnissä kaupoissa kaikissa Pohjoismaissa, sekä useissa, suurissa verkkokaupoissa. Duffyn valikoimista löytyy jalkineita kauniista kesäisistä sandaleteista ja tyylikkäistä korkokengistä trendikkäisiin kumisaappaisiin ja talvikenkiin, mukavia vapaa-ajanjalkineita ja saappaita unohtamatta. Duffy on erityisesti Pohjoismaiseen makuun suunniteltu.

97-10084 Black


Duffyn 97-10084 Black-mallin korkokengät ovat klassisen kauniit naisten sandaletit, jotka soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin, joissa tyylikkäät ja kesäiset korkokengät ovat tarpeen. Musta väri on sopivan hillitty arkikäyttöönkin ja nämä kengät näyttävät hyviltä myös juhlavaatteiden asusteena. Sandaletit ovat malliltaan avoimet näyttäen jalan. Jalkapöydän yli menee remmi, samoin nilkan ympäri. Nilkkaremmin ympärysmittaa voi säätää sirolla soljella, joka lisää sandalettiin viimeisteltyä ulkonäköä. Koron korkeus on 8 cm, mikä on useimmille korkokengän ystäville vielä hyvä kävelykorkeus. Nilkkaosan korkeus on 7 cm. Tämän sandaletin mallityyppi on niin sanotusti “normaali”, eli sandaletit sopivat useimmille jaloille.

Sandalettien materiaaleista


Näiden klassisten sandalettien päällinen on synteettistä nahkaa, mikä on helppohoitoista, käytännössä sitä ei juuri tarvitse huoltaa. Synteettistä materiaalia voi yleensä puhdistaa varovasti esimerkiksi mikrokuituliinalla, harjalla, tai varovasti kostutetulla liinalla. Liimausten kastelua tulee luonnollisesti välttää. Näiden Duffy-sandalettien ulkopohja on vaalenruskeaa, synteettistä materiaalia Myös sandalettien sisävuoraus on vaaleanruskea.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

M
Magdalena Stabry?a
Kääntää

28442 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK