Sixtyseven
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
3D
Sixtyseven
76461 Nange Oleato Black
115
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Normaali

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

8 cm

Yksityiskohdat:

Vetoketju

Tuotenumero:

47422-00

Sixtyseven 76461 Nange Oleato Black



Sixtyseven on kenkäalan yritys, joka valmistaa tyylikkäitä, nahkaisia kenkiä naisille. Harvat kengät ovat niin tyylikkäitä, kuin tämän tuotemerkin suunnittelemat ja valmistamat jalkineet. Tämä Espanjan Alicantessa perustettu yritys haluaa erota muista kenkävalmistajista olemalla tyylikkäämpi ja muodikkaampi sekä myös omalla tavallaan upean persoonallinen. Sixtyseven 76461 Nange Oleato Black on tuotemerkin valmistama saapikas, joka suorastaan huokuu loputonta naisellisuutta. Tämä mustasta, laadukkaasta nahasta valmistettu kenkämalli nostattaa arkisen asusi hetkessä kokonaan uudelle tasolle sekä sulostuttaa upeudellaan myös juhlavaa tyyliä, täydentäen juhla-asusi ilmettä. Nange Oleato kenkämallissa on kaksi vetoketjua, joista toinen hoitaa vetoketjun perinteisen roolin ja toinen on koristeena. 8 cm korkuinen kanta tuo kenkämalliin naisellista näyttävyyttä. Kestävä pohja tarjoaa parhaimman pidon myös kosteille ja liukkaille alustoille. Nange Oleato on kerrassaan järkevä valinta, joka yhdistyy jokaiseen asuusi vaivatta.

Hyvää pitoa, korkeaa laatua ja upeaa tyylikkyyttä



Nange Oleato valmistetaan laadukkaasta nahasta, joka on ehdottoman korkealaatuista. Malli varustetaan melko korkealla korolla, mutta muotoillaan siten, että kengillä on hyvä kävellä. Kengän kuminen pohja tarjoaa hyvän pidon myös liukkaille alustoille. Nange Oleato on saapikas, joka valmistetaan kahdesta suuresta nahankappaleesta. Näiden kappaleiden päistä löytyy vetoketjut, joista toinen on tarkoitettu saapikkaan avaamiseen ja sulkemiseen ja toinen koristeeksi. Koristevetoketjua ei suositella käytettävän kengän avaamiseen ja sulkemiseen, jotta se säilyisi kenkiesi näyttävänä yksityiskohtana. Vetoketjut loihtivat tähän kenkään uskomattoman tyylikkään ja upean ilmeen.

Arjen nostattaja ja juhlatyylin täydentäjä



Nange Oleato on kenkämalli, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. Molempiin tarpeisiin se taipuu niin hyvin, että on jopa vaikeaa sanoa, kumpaan käyttötarkoitukseen se soveltuu paremmin. Nange Oleato kohentaa jokaisen arkisen asusi aivan uudelle tasolle, tuoden valitsemaasi kokonaisuuteen suuren määrän tyylikkyyttä. Lisäksi se täydentää juhlavan asusi juhlavuutta entisestään. Nange Oleato saapikkaiden upea, musta look näyttää tyylikkäältä esimerkiksi yhdistettynä tummiin vaatteisiin ja värikkäisiin asusteisiin. Yhdistä Nange Oleato kengät tiukkoihin lempifarkkuihisi, kauniisiin hameisiin tai mekkoihin. Vai onko valintasi tyylikäs housuasu? Valinta on sinun. Yksi asia on varma: näissä sappikkaissa tunnet olosi naisellisen itsevarmaksi jokaisessa tilanteessa, johon ne jalkaasi valitset.

Hyvin hoidettuina pitkään ilahduttavat saapikkaat



Sixtyseven 76461 Nange Oleato Black kengät on valmistettu nahasta ja niitä suositellaan hoidettavan nahalle sopivin hoitotuottein, jotta saapikkaan tyylikkyys ja käyttöikä kestäisivät mahdollisimman pitkinä ja kengät ilostuttaisivat sinua vuodesta toiseen. Voit käyttää Nange Oleato kenkiesi hoitoon esimerkiksi kenkävahaa, joka pitää nahan hienona ja mukavana. Voit poistaa kenkien pintaan kulkeutuvan lian ja tahrat helposti kenkäharjan ja kostean liinan avulla. Kengät kannattaa kyllästää aika ajoin kyllästyssuihkeella, joka suojaa saapikkaitasi likaa ja kosteutta vastaan.
Näytä Lisää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)

29353 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×